Melyik eszközzel gyógyul be elöbb a vágott seb? (depresszió)
Figyelt kérdés
Borotva penge, faragó penge vagy kés a jobb ha az utobbi akkor recés vagy sima?
Van amikor nagyon mély érzelmi pontra kerülök amikor jól esik hogy egy kicsit közelebb kerülhetek a halálhoz. Nem mindig akarok meghalni csak engem ez nyugtat meg olyan mint másnak a cigi.
2014. okt. 30. 22:12
11/16 A kérdező kommentje:
Sima kéz fertőtlenítő is jó?
2014. okt. 31. 20:22
12/16 anonim válasza:
A vágás mélységétől függ minden.
13/16 anonim válasza:
Az is jó. Én általában alkoholt vagy sebbenzint használok.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2014. okt. 31. 20:58
15/16 anonim válasza:
Te teljesen magad ellen dolgozol kínozd magad(ha nnyira nem bírod ki) máshogy, de ne így kérlek szépen!
16/16 anonim válasza:
Én egy könyvet ajánlanék: Cat Clarke - Összekuszálva. :)
Amúgu nem tudom mi lehet az a fene nagy ok, az a nagyon nagy lelki teher, ami erre ösztökél. Én néha még csak vacsorához sem jutok, mert a lányom pocakja legyen tele, én le vagyok ***, ez a legmélyebb elkeseredést váltja ki ... viszont nem a menekülés, az önbántalmazás vagy önpusztítás a megoldás... A gond azért van, hogy megoldd! Akármi is az a gond, akármennyire is fáj!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!