(? ) Párkapcsolatot szeretnék, de depressziós vagyok (bőv lent.
Szeretnék párkapcsolatot, de mivel pánikbeteg-depressziós vagyok így sajnos a házból sem merek sokszor kimenni (SZÓ SZERINT!) és így szinte lehetetlen ismerkedni.
javítani és szinten tartani lehet ezt az egészet, de elmulasztani nem.
Na szóval, így eléggé meg van kötve a kezem, mert nem nagyin tudok elmenni egyedül sehova, nemhogy egy szórakozóhelyre...
társkeresős oldalakkal próbálkoztam, de ott meg a lányok nem is nagyon válaszoltak és nem az én korosztályom volt.
Csak perverz meleg öregek írogattak de abból nem kérek :D
válaszokat előre is köszi
22\f
Először próbálj meg beszélni egy pszichológussal,hidd el oda őrültek járnak.
Sokat segítene és utána jobban tudnál ismerkedni
járok orvoshoz, és soha nem meséltem másnak a betegségemről, közeli családtagok tudják csak és 1-2 barát.
egyszerűen hiába próbálkoztam eddig, max beszélgettünk de kapcsolat szóba sem jött soha.. nem vagyok egy férfi ideál, nincsenek nagy elvárásaim sőt... csak annyi, hogy legyen ápolt, nekem a belső számít. De ezzel sokra nem megyek ha nem tartozom a normába.
köszönöm a válaszokat
köszi a válaszokat.
nem számítotok már rá lassan 4 éve mégsem talál meg, most jutott eszembe, hogy ez az egész nem jó így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!