Hogyan védekezhetnék verbálisan?
Figyelt kérdés
ha lelkileg bántanak teljesen leblokkolok. beszólnak vmit elcsuklik a hangom,szo szerint olyan ciki. épp probálok visszaszolni,de olyan hevesen ver a szivem az izgalomtol ,h elcsuklik a hangom. ismerős vkinek. hogyan tehetném magam edzettebbé,ha vki beszol azonnal vissza tudjak szolni vmi normálisat. ne pedig később,mikor már átgondoltam a helyzetet,h mit kellett volna mondani.2014. okt. 24. 20:52
1/8 anonim válasza:
Csak kezdj el egyszerűen nevetni rajta az csak menni fog. :D Olyan lenéző nevetést. :D
2/8 A kérdező kommentje:
háát,nem tudom.az kevés. nem némulhatok el..
2014. okt. 24. 21:00
3/8 anonim válasza:
régen velem is volt ilyen, aztán egyszer kinyitottam a számat, és azóta vissza szólok, azóta nem nagyon mernek úgy hozzám szólni, sokan meg is lepődtek. stresszes helyzetben természetes a blokkolás. ezt kellene leküzdened, meg a félelmet hogy vissza szólj. de sokszor inkább azt se kell
4/8 A kérdező kommentje:
igen,de pont olyantól kapom aki menő. esélyem sincs ellene,és mindenki vrja mi lesz a fejlemény.ez is idegesitő.
2014. okt. 24. 21:11
5/8 anonim válasza:
lenéző pillantás, nevetés...
Mondd azt, hogy mindenki magából indul ki! :D
6/8 anonim válasza:
Tudom neked ajánlani a következő könyvet, nagyon hasznos és sok mindent lehet tanulni belőle:
Barbara Berckhan - Verbális önvédelem
7/8 anonim válasza:
Ha beszélnél arról, ki és miért bánt, és hogy milyen érzést okoz ez Neked, akkor hívd fel az Ifjúsági Lelki Elsősegélyt! A 137-00 ingyenes számon érheted el hétfőtől szombatig 9-21 óra között Telekom és T-mobile számokról. A telefont felvevő segítővel talán találsz egy jó megoldást arra, hogyan védd ki a támadásokat! :)
8/8 anonim válasza:
Ha látja hogy nem érdekelnek a beszólásai, akkor idővel le fog szállni rólad. Próbáld elkerülni. Legyél a barátaiddal és foglald le magad mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!