Van olyan srác akinem soha nem volt még barátnője, és ugy érzte nem szereti egy lány sem? Aztán mégis lett neki?
Nekem 21 éves koromig nem volt barátnőm, kb. az ilyen hozzáállás miatt. Lehetett volna, de ha a lányokkal érezteted, hogy ilyeneken problémázol (amúgy ez érződik az emberen, akkor is, ha nem mondja ki), akkor kerülni is fognak a lányok. Barátnak jó leszel és kész.
Velem az volt, hogy egy idő után lesz*rtam őket. Ha rád néz egy lány, ne azt lássa, hogy ilyen kis izé vagy, aki a lábai elé omolna legszívesebben, hanem inkább azt lássa, hogy magabiztos vagy, teljesen biztos magadban és ugyanakkor elérhetetlen. Ha így viselkedsz velük, akkor érdekelni fogod őket is, mint pasi.
Igazából nem azt írtam, hogy le kell sz@rni olyan értelemben, hogy egyáltalán nem foglalkozol a lányokkal. Hanem ez azt jelenti, hogy nem görcsölsz rajtuk, nem érezteted, hogy odáig vagy. A lányoknak azt kell érezniük, hogy kihívás vagy, izguljanak ők is azon, hogy ha elrontanak valamit, akkor nem fogsz törődni többet velük. Az ilyen pasit meg akarják hódítani.
De ha a lány lábai elé omlasz, érezteted, hogy ha csak csettint, máris ugrasz neki, akkor csak azt mondja, hogy "aranyos vagy", és bekönyvel a barát zónába.
Utolsónak ne higgy. Ha igaz lenne akkor csak kb milliomos kötekedő boxolóknak lenne családjuk :D De a tények azt bizonyítják hogy a minimálbéres kövér gyógyegérnek is van nője és gyerekei. Lehet hogy nem fotómodell a felesége de attól még van és boldog elégedett lehet vele.
Nem fog facér maradni a sok millió nő ha elfogytak a milliomos menőcsávók,hanem szépen keresnek magukhoz valót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!