Van olyan srác akinem soha nem volt még barátnője, és ugy érzte nem szereti egy lány sem? Aztán mégis lett neki?
Az a helyzet hogy a csajok nem szeretik a kiéhezett fiúkat akiknek kell a szeretet. Azokat szeretik akik nem kaparnak hanem lazák, látszik rajtuk hogy nem érdekli őket hogy a lány elmegy e velük randira vagy sem mert egyedül is jól elvannak. Ezek után kaparnak a lányok. És akkor kegyesen hagyod magad :)
de a netes társkeri is jó terep, csak ott se legyél konkrét és hajtós,nyalis, hanem vedd félvállról.
A barátomnak például én vagyok az első, 26 volt mikor összejöttünk. Tök véletlen volt minden, egyikünk sem keresett "párt", csak random témákról beszélgettünk neten kép nélkül, név nélkül.. aztán találkoztunk és később összejöttünk.
Mondjuk ez az önsajnálás amit csinálsz nagyon nem tetszik nekem, szerintem senkinek nem tetszik az ilyen. Pont azt imádtam a páromban, hogy mindig vidám, pozitív, még akkor is mikor nincs minden rendben. Megértem, hogy akarsz barátnőt meg minden, de nem ez kéne hogy a fejedben járjon non-stop, ez akkor jellemző ha nincs életed, nem csinálsz semmit ami lekötne, ami szintén fura. 19 évesen egyáltalán hogyhogy nem tanulsz? Egyetem? Fősuli? Sportolsz valamit? Eljársz valahova rendszeresen? Munkahelyen kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!