Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Vannak a társadalomban teljese...

Vannak a társadalomban teljesen magányos emberek, akinek nincsenek barátai, szerelme, de még csak egy jobb haverja se?

Figyelt kérdés
És emiatt mindig egyedül kell lennie, meg elmennie ha akar valamit csinálni, meg mindent egyedül kell megoldania, ilyenek. És maximum csak a gyerekkori családja van meg, vagy esetleg már az se, azonkívül senkit se érdekel akármit is csinál.
2014. okt. 2. 13:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
28 éves vagyok és nagyjából 10 év alatt építettem le magam körül mindent... Nem volt tudatos, de megtörtént. Mára nem maradt senkim. Ezt így, hogy SENKI. Csak beszéltem és senki nem értette amit mondtam nekik. Akkor inkább egyedül...
2014. okt. 3. 21:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Nagyjából én is úgy vagyok vele, mint az előttem szóló, a szerencsém, hogy én természetemtől fogva barlanglakó vagyok. Egy-két jobb haverom akad, de ha eltűnnének se csapkodnám magam a falhoz. Ez benne a remek: jó nélkülük, és jó velük; csak jó opció van.
2014. okt. 5. 05:08
 13/13 Luis19 ***** válasza:

Szia.

Igen van ilyen ember.

És ez én vagyok. Nekem egy barátom se nincs. Kb 1 hete veszetettem el az 1 éves kapcsolatomat és sajnos nehezen megy a túllépés. És hogy így se barátom nincs, így nem tudok túllépni. És egyben a magány meg is öl. 19/F

2018. szept. 14. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!