Van itt olyan elvont személy mint én? 15/L
Teljesen olyan a gondolkozásmeneted mint nekem.
Azzal ellentétben, hogy én nem ilyennek születtem, hanem fokozatosan váltam ilyenné drága embertársaink miatt.
Soha senki kedvéért ne változz meg. Olyannak szeressenek amilyen vagy és ne akarjanak olyan embert formálni belőled, ami nem Te vagy.
Első voltam.
Én a 19 éves fejemmel is ilyen vagyok :)
Mondjuk mikor fiatalabb voltam, én nem érettem egyáltalán az embereket, mit miért csinálnak, miért beszélnek feleslegesen, miért ilyen külsőségesek stb.
Annyi változott, hogy (már ha akarom) képes vagyok, az ő fejükkel látni a világot (ami szörnyű és számomra logikátlan). Tudom kezelni az embereket, ami régebben nem ment. A legfontosabb pedig, hogy azóta megismertem és elfogadtam magam.
Mikor kicsi voltam folyamatosan azt hallgattam, hogy nem vagyok jó így, nem vagyok normális stb.
Most tudom, hogy introvertált személyiség vagyok, Logikus gondolkodású, ami összességében pozitívum.
Az hogy miért lettem ilyen, én úgy gondolom, hogy az öröklött magas IQ+megfelelő mennyiségű negatív tapasztalat ezt adta ki végeredményül.
Most Informatikai egyetemen tanulok és hidd el itt sok olyan ember van, mint mi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!