Hogy van ez? Mi ez a fura logika?
Figyi van hogy aki neked csúnya, több embernek ő a legszebb.
Amúgy én azt veszem észre, hogy amelyik lány jól néz ki, csinos, szép, azok mind pláza...És ha úgy viselkednek mint azok, akkor ne csodálkozzanak hogy nincs pasijuk
Csatlakozom az előttem szólóakhoz. Lehet, hogy a lány belső szépsége, kisugárzása erősebb.
Nekem pl. nem tetszenek azok a lányok, akik meg vannak róla győződve, hogy szépek és ezt ki is használják. Onnantól kezdve, lehet akármennyire kedves, az én szememben ellenszenvessé válik.
Engem volt, hogy konkrétan undorítónak neveztek tipikus szép lányok (zimány linda típus), mert nagyon vékony vagyok, és nem öltözöm túl színesen. Ezek a lányok sok fiú szemében aranyosnak tűntek, mert eljátszottak egy "cuki" szerepet, de közben kiröhögtek mindenkit a háta mögött. Nemrégiben összefutottam a kis csapattal és amikor meglátták a barátomat, hallottam a szájhúzós megjegyzéseket (hogy lehet ilyen jó pasija? degáz, és hasonló építő jellegű dolgok :)). Próbálták illegetni magukat, ahogyan álltak a mellettünk lévő sorban.
Barátom csak nevetett rajtuk, elég jó emberismerő, még meg is jegyezte félhangosan: Úgy látszik kimenőt kaptak a bohócok.
Tehát a szépség relatív, lecsúnyázhatak, mert nem felelsz meg a szokványos paramétereknek, de más szemében meg te vagy a "szép, aranyos, kedves lány".
Ha látsz még ilyet, szólj nekem!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!