Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nincs egy barátom se, szenvede...

Nincs egy barátom se, szenvedek a magány miatt, nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nehéz gyerekkorom volt, nem jártam emberek közé, csak úgy elmúltak a napjaim. Kb. egy éve elkeztem nyitott lenni az emberek felé, megismertem néhány embert, de barátságot nem tudok kialakítani senkivel sem. Mindenkinek a bulizás a fontos, nekem nem és nem is szeretem a mai zenék többségét, tévét is ritkán nézek.Szeretem a művészetet, természetet..

Nem tudom mit csináljak, nem bírom már a magányt, meg hogy senki nem ért meg, senkivel se tudok beszélgetni olyasmiről, amiről szeretnék...

nem akarok egyedül menni sehova(félek), de nincs senkim, így mindig itthon ülök :(

van valaki hasonló helyzetben?

19/L

2014. szept. 15. 11:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
szintúgy érzek,:( beszélgethetünk ha van kedved.:)
2014. szept. 15. 20:11
 12/18 anonim válasza:
50%

Én is szívesen beszélgetek veled ha szeretnéd. :)

20/F

2014. szept. 15. 20:53
 13/18 anonim ***** válasza:
50%

Írhatsz rám is, ha szeretnél dumálni.

23/F

2014. szept. 15. 23:01
 14/18 anonim ***** válasza:
A természetet én is szeretem és magányos vagyok. Mennyire laksz tőlem messze? 24/F
2014. szept. 16. 02:59
 15/18 anonim ***** válasza:
58%

Megy a csajozás :D....

Szórakozni te is szeretsz csak nem discoba,s az erősen túlzás hogy mindenkinek.. :)

Művészetet is sokan szeretik,én pl. imádom a mangákat :D S én azt tartom művészetnek.A festmények 90%-ba nem tudok sokat belegondolni.

Természetvédő is sok van.

Mitől félsz? Attól hogy boldog leszel? Hidd el aki kiröhög vagy csúfol az nem is érdemli meg a barátságod.

Hol? Fb? Keresel a szívedhez közel álló oldalakat,nézed ki kommentel oda,aki szimpi bejelölöd.Max írhatsz is neki..

Netalán kirándulások közbe..

Kiállításokon?

Suli?

Meló?

Vagy itt gyk-n :D a kommentelők 90%-a már kezdeményezett.

Max majd én rádírok ha lement a csorda :D

19/F

2014. szept. 16. 16:11
 16/18 anonim válasza:

Ahogy írtad szereted a természetet. Uccu . Menny ki és fedezd fel. Ruházz be egy fényképezőre ( mert hát szereted a művészetet) és mutasd meg mindenkinek milyen a "nagy zöld".

14F :D

2014. okt. 11. 19:00
 17/18 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyeztben vagyok ,írj nyugodtan.
2016. jan. 1. 21:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem is írhattok 21f
2018. okt. 21. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!