Nincs egy barátom se, szenvedek a magány miatt, nem tudom mit tegyek?
Nehéz gyerekkorom volt, nem jártam emberek közé, csak úgy elmúltak a napjaim. Kb. egy éve elkeztem nyitott lenni az emberek felé, megismertem néhány embert, de barátságot nem tudok kialakítani senkivel sem. Mindenkinek a bulizás a fontos, nekem nem és nem is szeretem a mai zenék többségét, tévét is ritkán nézek.Szeretem a művészetet, természetet..
Nem tudom mit csináljak, nem bírom már a magányt, meg hogy senki nem ért meg, senkivel se tudok beszélgetni olyasmiről, amiről szeretnék...
nem akarok egyedül menni sehova(félek), de nincs senkim, így mindig itthon ülök :(
van valaki hasonló helyzetben?
19/L
Én is szívesen beszélgetek veled ha szeretnéd. :)
20/F
Írhatsz rám is, ha szeretnél dumálni.
23/F
Megy a csajozás :D....
Szórakozni te is szeretsz csak nem discoba,s az erősen túlzás hogy mindenkinek.. :)
Művészetet is sokan szeretik,én pl. imádom a mangákat :D S én azt tartom művészetnek.A festmények 90%-ba nem tudok sokat belegondolni.
Természetvédő is sok van.
Mitől félsz? Attól hogy boldog leszel? Hidd el aki kiröhög vagy csúfol az nem is érdemli meg a barátságod.
Hol? Fb? Keresel a szívedhez közel álló oldalakat,nézed ki kommentel oda,aki szimpi bejelölöd.Max írhatsz is neki..
Netalán kirándulások közbe..
Kiállításokon?
Suli?
Meló?
Vagy itt gyk-n :D a kommentelők 90%-a már kezdeményezett.
Max majd én rádírok ha lement a csorda :D
19/F
Ahogy írtad szereted a természetet. Uccu . Menny ki és fedezd fel. Ruházz be egy fényképezőre ( mert hát szereted a művészetet) és mutasd meg mindenkinek milyen a "nagy zöld".
14F :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!