Nincs egy barátom se, szenvedek a magány miatt, nem tudom mit tegyek?
Nehéz gyerekkorom volt, nem jártam emberek közé, csak úgy elmúltak a napjaim. Kb. egy éve elkeztem nyitott lenni az emberek felé, megismertem néhány embert, de barátságot nem tudok kialakítani senkivel sem. Mindenkinek a bulizás a fontos, nekem nem és nem is szeretem a mai zenék többségét, tévét is ritkán nézek.Szeretem a művészetet, természetet..
Nem tudom mit csináljak, nem bírom már a magányt, meg hogy senki nem ért meg, senkivel se tudok beszélgetni olyasmiről, amiről szeretnék...
nem akarok egyedül menni sehova(félek), de nincs senkim, így mindig itthon ülök :(
van valaki hasonló helyzetben?
19/L
Én is ugyan így vagyok mióta gyerekeim vannak utálok oviba menni boltba stb...
24L
a megoldás az hogy
1.kimozdulsz egyedül a természetbe, művészeti helyekre
2.neten ismerkedsz
de mivel az emberk többsége nem akar változtatni, valsózínűleg egyik se történik meg
Ha akarsz írhatsz és beszélgethetünk
22/F
"Szeretem a művészetet, természetet" na ezzel a kijelentéssel én meg téged szeretlek :) Hasonló szeretéseim vannak (ehj, de szépen fogalmaztam). Azt nem írtad, hogy hova valósi vagy. Írj egy privit, beszéljünk! (Ha szeretnél)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!