Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nincs egy barátom se, szenvede...

Nincs egy barátom se, szenvedek a magány miatt, nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nehéz gyerekkorom volt, nem jártam emberek közé, csak úgy elmúltak a napjaim. Kb. egy éve elkeztem nyitott lenni az emberek felé, megismertem néhány embert, de barátságot nem tudok kialakítani senkivel sem. Mindenkinek a bulizás a fontos, nekem nem és nem is szeretem a mai zenék többségét, tévét is ritkán nézek.Szeretem a művészetet, természetet..

Nem tudom mit csináljak, nem bírom már a magányt, meg hogy senki nem ért meg, senkivel se tudok beszélgetni olyasmiről, amiről szeretnék...

nem akarok egyedül menni sehova(félek), de nincs senkim, így mindig itthon ülök :(

van valaki hasonló helyzetben?

19/L

2014. szept. 15. 11:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok. írj ha akarsz 19F
2014. szept. 15. 11:29
 2/18 anonim ***** válasza:

Én is ugyan így vagyok mióta gyerekeim vannak utálok oviba menni boltba stb...

24L

2014. szept. 15. 11:38
 3/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) kaphatok valamilyen tanácsot?
2014. szept. 15. 11:41
 4/18 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan érzek, nem igazán találok barátokat, mivel nincs közös érdeklődési körünk, más a gondolkodásmódunk, így nem is vágyom ilyeneknek a társaságára.. Mivel itthon ülök, és valószínűleg az, akivel megértenénk egymást szintén, ezért baromi nehéz megtalálni a hasonló embereket. Erre tanácsot se igazán lehet adni, hátha idővel találsz valakit a suliban/munkahelyen. De saját példámból kiindulva sajnos kicsi rá az esély..
2014. szept. 15. 12:13
 5/18 anonim ***** válasza:
Ha érdekel a művészet, természet, keress valamilyen ezzel kapcsolatos klubot, csoportot. Ott azzal foglalkozhatsz, amit szeretsz és közben új embereket is megismerhetsz.
2014. szept. 15. 12:14
 6/18 anonim ***** válasza:
Azért valahol szomorú, hogy már ilyen jól el lehet szórakozni úgy is, hogy az ember otthon ül, meglepően sok embernek nincsenek barátai, holott pont, hogy sokkal egyszerűbb az ismerkedés a net miatt. 23\nolifer
2014. szept. 15. 12:33
 7/18 anonim ***** válasza:

a megoldás az hogy

1.kimozdulsz egyedül a természetbe, művészeti helyekre

2.neten ismerkedsz

de mivel az emberk többsége nem akar változtatni, valsózínűleg egyik se történik meg

2014. szept. 15. 12:37
 8/18 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. Ez van néha az élet indokolatlanul odadarál.
2014. szept. 15. 13:21
 9/18 anonim ***** válasza:

Ha akarsz írhatsz és beszélgethetünk

22/F

2014. szept. 15. 15:46
 10/18 anonim ***** válasza:

"Szeretem a művészetet, természetet" na ezzel a kijelentéssel én meg téged szeretlek :) Hasonló szeretéseim vannak (ehj, de szépen fogalmaztam). Azt nem írtad, hogy hova valósi vagy. Írj egy privit, beszéljünk! (Ha szeretnél)

20L

2014. szept. 15. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!