Évek óta nem találok barátokat. Van még valaki még ilyen cipőben?
Én még csak mostanság csöppentem bele ebbe az időszakba hogy nincsenek barátaim, pedig régen sok barátom volt, de az élet így hozta sajnos.... Én akárhol összetudok haverkodni 2-3 emberrel ha egy nagyobb társaságba kerülök, tanfolyam, egyéb program stb... De amint véget ér a dolog a kapcsolatot nem tartjuk tovább, ez van.
Nekem egyetlen egy barátom van aki régebben családtag volt tesóm párja volt, vele a mai napig beszélünk, de mivel neki már más élete van, családja lett, dolgozik ezerrel ahogyan én is így csak 2-3 hetente futunk össze.
A gyerekkori barátom akit szinte születésünk óta ismerek ő is már 2 éve eltávolodott tőlem mert új suliba került és új társaságba.
A munkahelyemen idősebb korosztály van sajnos, a közvetlen kollégáim közül, velük jól kijövök és sokat szoktunk hülyéskedni is, azok a fiatalabb kollégák ők más munkakörbe dolgoznak, velük csak ritkán vagyok el, sőt szinte soha, de néhány perc erejéig a jó viszony köztünk megvan csak a barátkozás nem megy.
Szerintem párt is ezért nem tudok találni magamnak mert nincs kikkel eljárnom, egyedül meg cikinek tartom.
Igén én is magányos vagyok. A suliba még volt 1-2 barátom de mára csak ritkán találkozunk. Már próbáltam új barátokat keresni de mindenkinek kialakult baráti köre van.
Merre laksz ha megkérdezhetem?
egy szó: KISUGÁRZÁS. a világ azt tükrözi vissza, amit kiadsz magadból. ha ez rezignáltság és keserűség, akkor ezt mindenki érzékelni fogja rajtad. el kell, hogy érd hogy ne görcsölj ezen, hanem más örömöket keress az életben, a barátok meg majd jönnek, ha itt az ideje. tudom, hogy nehéz, én is megjártam, de minden a kisugárzásodon múlik..
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!