Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Merrefelé vannak az értelmes,...

Merrefelé vannak az értelmes, szerető, és nem flegma lányok?

Figyelt kérdés

Sok ilyen kérdés van, ezt tudom, szóval ha ezzel jönne valaki hogy "Hány ilyen kérdés van már" akkor az menjen is legyen szíves, mert nem ez a kérdés :D

Sok 15-17 éves lányt látok a suliban, utcán, bárhol, és azt veszem észre hogy 60-70%-uk ilyen p_csa k_rva, 8 tonna smink, cicanaci, mindenféle ultradivatos cuccok, szórjuk apa pénzét feeling...látok normális lányokat is, de ők valahogy, nem tudom...fogalmam sincs nekik mi kell, vagy mire figyelnének fel.

Pár éve már ez a, "SWAG YOLO" páwa gyerek vagyok, és én meg kapok bármilyen csajt, mert én menő vagyok kategória az ami elterjedt. És ha van egy normális srác, aki nem ilyen, nem dugta szét az agyát már 12 évesen, nem iszik minden Pénteken, nem szívja a füves cigit vagy bármi mást, akkor az már a normális csajoknak sem kell ? :O

Azt veszem észre hogy vagyunk mi páran srácok, normálisak vagyunk, nem az átb_szás lenne az értelme egy kapcsolatnak, nem a pénzzel akarnánk valakit elhívni egy randira, és ez nem kell egyik lánynak sem.

Aki átlagos és normális azt senki nem veszi észre ?!

Lányok, mi az oka annak hogyha pl egy átlagos, normális, őszintén mondhatni rá hogy értelmes, ad magára (borotválkozik, nem büdös, azaz a normális higiéniai dolgok megvannak, amik sajnos manapság már nem annyira átlagosak a srácok körében...), van EGYEDI és nem majmolt stílusa, ezek nektek miért nem jönnek be ? Miért nem akartok tőlünk semmit sem ? Azért itt kérdezem, mert ha megkérdezem legjobb lány barátomat (igen, van ilyen) akkor ő nem mond semmit sem, se semelyik lány...itt talán nyíltabban ki lehet teríteni mindent a magam fajta srácokról.

Szóval, a fő kérdés az hogy ránk miért nem figyelnek fel sem a r_bancok, sem pedig a normális lányok ??? :(

16/F

2014. szept. 2. 19:46
1 2 3
 21/22 maúúú! válasza:
azért, mert még "lányok". sajnos lehet, hogy ki kell böjtölnöd még azt, amire vágysz, mert a "nőket" majd érdekelni fogja ;)
2014. szept. 19. 18:42
 22/22 A kérdező kommentje:
Heh...azt akkor ha "lányok" akkor ők mire verik magukat hogy nekik normális pasi kell ha ők nincsenek tisztában a dolgokkal ?!
2014. szept. 19. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!