Merrefelé vannak az értelmes, szerető, és nem flegma lányok?
Sok ilyen kérdés van, ezt tudom, szóval ha ezzel jönne valaki hogy "Hány ilyen kérdés van már" akkor az menjen is legyen szíves, mert nem ez a kérdés :D
Sok 15-17 éves lányt látok a suliban, utcán, bárhol, és azt veszem észre hogy 60-70%-uk ilyen p_csa k_rva, 8 tonna smink, cicanaci, mindenféle ultradivatos cuccok, szórjuk apa pénzét feeling...látok normális lányokat is, de ők valahogy, nem tudom...fogalmam sincs nekik mi kell, vagy mire figyelnének fel.
Pár éve már ez a, "SWAG YOLO" páwa gyerek vagyok, és én meg kapok bármilyen csajt, mert én menő vagyok kategória az ami elterjedt. És ha van egy normális srác, aki nem ilyen, nem dugta szét az agyát már 12 évesen, nem iszik minden Pénteken, nem szívja a füves cigit vagy bármi mást, akkor az már a normális csajoknak sem kell ? :O
Azt veszem észre hogy vagyunk mi páran srácok, normálisak vagyunk, nem az átb_szás lenne az értelme egy kapcsolatnak, nem a pénzzel akarnánk valakit elhívni egy randira, és ez nem kell egyik lánynak sem.
Aki átlagos és normális azt senki nem veszi észre ?!
Lányok, mi az oka annak hogyha pl egy átlagos, normális, őszintén mondhatni rá hogy értelmes, ad magára (borotválkozik, nem büdös, azaz a normális higiéniai dolgok megvannak, amik sajnos manapság már nem annyira átlagosak a srácok körében...), van EGYEDI és nem majmolt stílusa, ezek nektek miért nem jönnek be ? Miért nem akartok tőlünk semmit sem ? Azért itt kérdezem, mert ha megkérdezem legjobb lány barátomat (igen, van ilyen) akkor ő nem mond semmit sem, se semelyik lány...itt talán nyíltabban ki lehet teríteni mindent a magam fajta srácokról.
Szóval, a fő kérdés az hogy ránk miért nem figyelnek fel sem a r_bancok, sem pedig a normális lányok ??? :(
16/F
Egyértelmű hogy elsőre meg kell ismerni az embert. Ha te egy nyugis, nem annyira társaság kedvelő lány vagy, akkor szerintem kevés az esély hogy egy rocker gyerekkel jössz össze, aki folyamatosan a haverjaival lóg, és téged is akarna vinni.
Az ismerkedéssel sincsen bajom, tudom mik a határok, nem rontok le senkit az első napokban SEM azzal hogy mikor dugunk már (igaz nem sok ilyen ismerkedés volt).
Csak jó lenne az okát tudni, hogy miért nem akartok szinte semmit azoktól akik tényleg jók lennének hozzátok :/
Hidd el rád fog találni a szerelem nem is olyan sokára.Nagyon hirtelen,és hosszútávú kapcsolat lesz elsőre.Persze ez nem biztos,de velem ez történt...Azt hittem én senkinek sem fogok kelleni,iszonyatosan magányosnak éreztem magam a családom szeretete ellenére is...Elég önbizalomhiányos voltam,mert 100kgosan úgy éreztem sosem lehet barátom...Lefogytam 20 kgot,de az érzés nem múlt,és még mindig iszonyatosan rondának éreztem magam,és reménytelennek éreztem a helyzetem.Aztán jött A fiú...se pénze,se stílusa,még csak nem is mondanám jóképűnek...8 általános végzettséggel és ács munkával 24 évesen,egy putri albérletben élt az apjával és a testvérével...megkérdezte miért nincsen barátom,mondtam neki hogy azért mert ronda vagyok...azt mondta most "állítsam le magam",mert én nagyon szép vagyok...vonzónak gondolt,és azóta is minden nap érezteti velem hogy szép és kívánatos vagyok(ennek hatására bátran visszaszedtem azt a 20 kgot,de aztán megint leadtam,de már nem a külsőm miatt,hanem az egészségem miatt)...annyira erre volt szükségem hogy azt elképzelni sem tudjátok... SZERET úgy mint még soha senki.Az életét is odaadná értem,és ebben biztos vagyok.Mindig ott van,és bármit elmondhatok neki.Tehetek bármit ami miatt más már régen szakított volna velem ő mindig szeret.Ha azt mondom hogy ha már túl sok vagyok neki keressen mást azt válaszolja hogy ezt soha többé ne mondjam ki,mert neki én vagyok a NŐ mindenki más csak ember.És együtt szeretne velem lenni életem végéig és gyerekeket nevelni és stb...Lehet hogy nem ő minden lány álma,de hogy az enyém igen az biztos.Nagyon hálás vagyok a sorsnak hogy keresztezte az útjainkat.Minden kívánságomat lesi,és mindent megtesz hogy boldoggá tegyen.Lehet hogy nem vesz nekem gyémánt gyűrűt és autót,és még csak egyszerűbb dolgokra is csak nehezen futja...De bármilyen elképzelhetetlen magasról teszek a pénzre,nekem a szeretetére van szükségem,nem a luxus kocsijára.Hidd el hihetetlen érzés amikor valaki ennyire szeret téged,meg éri rá várni.Másfél éve vagyunk együtt.Úgy érzem nekem ő az első és az utolsó.Remélem neked is jól alakulnak majd a dolgok,sok szerencsét.
18\N
1 éve csak magamban keresem a hibát. És egyik barátom, ismerősöm, random ember akit megkérdeztem, ... SENKI nem mondta hogy én vagyok a hibás !
Tudod mennyire depis voltam az idő alatt ?
Inkább ne tudd. Folyamatosan kerestem a hibát, és nem bennem van.
Hát ez remek.
Ezekszerint, mivel nem vagyok köcs_g, még jó pár évet várnom kell arra hogy legyen valakim igaz ?
Tudom, hogy egy tetű vagyok, de nem azért nem kapsz normális lányt, mert el vannak tűnve, vagy nincsenek is, hanem azért, mert van veled valami gond. Nem az, hogy nem vagy kis köcsögkancsó, hanem más. Ennyi.
Tudod, KFT Elizabeth. Nem kell szószerint értelmezni, de nagy igazság.
Értem.
Rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!