Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Merrefelé vannak az értelmes,...

Merrefelé vannak az értelmes, szerető, és nem flegma lányok?

Figyelt kérdés

Sok ilyen kérdés van, ezt tudom, szóval ha ezzel jönne valaki hogy "Hány ilyen kérdés van már" akkor az menjen is legyen szíves, mert nem ez a kérdés :D

Sok 15-17 éves lányt látok a suliban, utcán, bárhol, és azt veszem észre hogy 60-70%-uk ilyen p_csa k_rva, 8 tonna smink, cicanaci, mindenféle ultradivatos cuccok, szórjuk apa pénzét feeling...látok normális lányokat is, de ők valahogy, nem tudom...fogalmam sincs nekik mi kell, vagy mire figyelnének fel.

Pár éve már ez a, "SWAG YOLO" páwa gyerek vagyok, és én meg kapok bármilyen csajt, mert én menő vagyok kategória az ami elterjedt. És ha van egy normális srác, aki nem ilyen, nem dugta szét az agyát már 12 évesen, nem iszik minden Pénteken, nem szívja a füves cigit vagy bármi mást, akkor az már a normális csajoknak sem kell ? :O

Azt veszem észre hogy vagyunk mi páran srácok, normálisak vagyunk, nem az átb_szás lenne az értelme egy kapcsolatnak, nem a pénzzel akarnánk valakit elhívni egy randira, és ez nem kell egyik lánynak sem.

Aki átlagos és normális azt senki nem veszi észre ?!

Lányok, mi az oka annak hogyha pl egy átlagos, normális, őszintén mondhatni rá hogy értelmes, ad magára (borotválkozik, nem büdös, azaz a normális higiéniai dolgok megvannak, amik sajnos manapság már nem annyira átlagosak a srácok körében...), van EGYEDI és nem majmolt stílusa, ezek nektek miért nem jönnek be ? Miért nem akartok tőlünk semmit sem ? Azért itt kérdezem, mert ha megkérdezem legjobb lány barátomat (igen, van ilyen) akkor ő nem mond semmit sem, se semelyik lány...itt talán nyíltabban ki lehet teríteni mindent a magam fajta srácokról.

Szóval, a fő kérdés az hogy ránk miért nem figyelnek fel sem a r_bancok, sem pedig a normális lányok ??? :(

16/F

2014. szept. 2. 19:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
a XII-kerületben
2014. szept. 4. 18:32
 12/22 anonim ***** válasza:
48%

Fiúként nehéz lehet meghódítani egy lányt. Nehéz nézni, hogy mások mennyire jól megvannak és neked csak úgy akad csaj ha a menő gyerek szerepébe állsz, elmész egy buliba, félig beiszol és kikezdesz egy lánnyal.

Nem tudom, hogy mi lenne velem fiúként, de így se jó, hogy a csendes lányok közé tartozok és direkt módon kb egy fiú se nyit felém. Ha mégis akad, akkor csak sze.re kellenék(pl nagybátyám falujában egyes fiúk mefogják a mellem és még nem tudtam jól arconvágni őket, hogy elmenjen a kedvük).

Lelkizést eltekintve próbálj ismerkedni a lányokkal és ne egy álarcot viselni, mert így nem lesz hosszútávú kapcsolatod, amiben teljesen boldog légy.

Ha nagyon rossz válasz lett, akkor ne vedd figyelembe. Ha van valami kérdésed írd meg üzenetben.

16\L

2014. szept. 4. 19:24
 13/22 anonim ***** válasza:
48%

Te vagy az én emberem :DD

16/L

2014. szept. 10. 18:36
 14/22 A kérdező kommentje:

LEL :D

Egy ember már van. :D

Nem hiszem hogy csak ketten vagyunk normálisak ._. vagy de ? :D

2014. szept. 10. 19:35
 15/22 anonim ***** válasza:

Jaj, hagyjuk már, azt írsz, amit akarsz, hogy te milyen főnyeremény vagy, meg normális stb. Aztán meg ki tudja mások téged hogy látnak. Ez olyan, mint hogy én is írhatom, hogy kedves, vidám, szőke kék szemű magas lány vagyok, mi lehet velem a baj? És akkor ez vagyok: [link]

még igaz is amit írtam!

Ugyanez a belső is. Az egy dolog, hogy te milyennek látod magad, mi tűnik fel neked magadon, vagy esetleg mi az, amit tudsz te is, de elhallgatod, mert pozitív kommenteket akarsz gyűjteni, hogy legyen valami vélt teljesítmény érzésed.

2014. szept. 11. 00:31
 16/22 anonim ***** válasza:

Rád talál a szerelem mi? :) Két lehetőség van...vagy elhiszed ezt a sz@rt vagy reálisan látod a dolgokat. Rádtalál...gyűlölöm amikor erre beszél valaki mert egész egyszerűen hamis ígérgetésnek tartom...és miért nem talált rá a szerelem arra az ember tömegre akik öngyilkosak lettek éppen emiatt? Miért talált rá a szerelem például egy József Attilára? Hiszen a belső érték megvolt...mi hiányzott? Tudja a fene az élet egy nagy kib@aszás kisfiam szokj hozzá mielőbb...nincs igazság.

Vegyünk alapul engem...tisztában vagyok a saját negatív és pozitív tulajdonságaimmal és mindezek fényében kijelenthetem, hogy nem vagyok egy selejt és nem is vagyok csúnya. Mégis itt ülök és erre a honlapra járok fel napi 10x és senki aki felhívni és megkérdezné, hogy mi van velem holott én mindig megteszem ugyanezt....barátnő? Értelmes lányok? Jó vicc én lassan 7 éve nem láttam vagy találkoztam olyannal...én elhiszem, hogy vannak...de valahol rohadt messze tőlem.

Tehát az élet sz@r és csak reménykedni tudsz te is kedves kérdező, hogy veled nem fog kicseszni.

Szép napot!

2014. szept. 11. 16:35
 17/22 anonim ***** válasza:
Jut eszembe...József Attila: Nagyon fáj című versét olvassa el mindenki aki tudja. Lesznek akik megértik...
2014. szept. 11. 16:36
 18/22 anonim ***** válasza:
Apropó jó tanács mint férfi a férfinek....viselj állarcot nyugodtan. Véletlenül se mutasd meg kivagy mert hamar ejteni fognak...nekem ezt vagy 5x kellet megtanulnom zsinórban. Ha majd a jön a ,,Figyelj te egy remek srác vagy és vicces és okos meg minden DE..." rész akkor majd rájössz, hogy jobb az az álarc. Az elején legalábbis biztos!
2014. szept. 11. 16:41
 19/22 A kérdező kommentje:
Elég érdekes kommentek vannak itt, kár hogy eddig csak három olyan van ami célravezető. Köszi a tanácsokat, és a válaszokat !
2014. szept. 11. 17:19
 20/22 anonim ***** válasza:
Csak 3? :) Bocsi ez volt bennem....
2014. szept. 11. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!