Hogyan lehet ezen segíteni?
Figyelt kérdés
Rájöttem ,hogy a szorongásom gyökere abból ered ,hogy meg akarok felelni másoknak mivel a szüleim elég maximalisták. Ha megyek az utcán azt hiszem kinevetnek a külsőm miatt (ezzel is piszkáltak régebben). Elméletileg külsőleg más sokat változtam de én képtelen vagyok ezt elhinni.2014. aug. 31. 22:52
1/2 anonim válasza:
Ha tudod, hogy milyen szeretnél lenni, próbáld meg olyanná formálni magad.
2/2 anonim válasza:
Együtt tudok érezni veled, én is átmentem már hasonlókon. Próbáld kicsit lazábban venni a dolgokat. A szüleidnek úgy kell elfogadniuk téged, ahogy vagy, nem szólhatnak rád mindenért. Ezzel nem arra buzdítalak, hogy most fordulj ellenük és szólj vissza nekik, hanem ha valami nem esik jól, azt inkább próbáld meg megbeszélni velük, hátha megértik. Külsőleg pedig mindenki más, és persze mindenkinek más jön be. Ha pedig valamin változtatni akarsz magadon, egy-két apróságot megtehetsz, például más ruhákat hordassz, vagy csinálsz valamit a hajaddal, de lehet, hogy a hozzád ideális párnak pont úgy jössz be, ahogy vagy. A lényeg az, hogy senki sem tökéletes, és ha az emberek tudnák, milyen a kész tökély, valószínű, hogy nem is vágynának rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!