Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért baj ha nem vagyok az az...

Miért baj ha nem vagyok az az átlag?

Figyelt kérdés
Kiskoromban vékony voltam. Óvodás koromba kezdtek feljönni a kilók pedig semmi mást nem csináltam mint azelőtt. Kórházról-kórházra jártunk és egy betegséget diagnosztizáltak. Most 14 éves vagyok. Fogyó kúrán, de már azt gondolom ha az ételre rá pillantok már is fel jön 2 kiló. Volt mikor már annyit koplaltam pluszban sportoltam hogy szédelegtem. Így fájdalom árán de 8-9 kiló lement június elejétől eddig. Még 20-at szeretnék a 170 cm magasságomhoz. Viszonylag arányosan oszlik el rajtam a súlyfelesleg, de az sem mindegy milyen ruhában vagyok. De depressziós pánikbetegségben szenvedek. Hetek óta pizsomákban a szobámba sorvadok, zokogva mert a általános éveim minden napjait megkeserítették mert nem voltam egy nádszál. Félek kimenni az utcára, félek az emberektől. Egyedül úgy érzem egy semmi vagyok. Öngyilkosságot is szerettem volna, volt mikor megláttam egy kést magam felé tartottam könnyektől ázva, de képtelen voltam megtenni. Egyszerűen nem is értem minek élek itt a világon. De. Szeretném tudni: Baj ha egy 14 éves lány molett/duci? Baj ha nem nádszál? Kövér nem vagyok, de azért van súlyfeleslegem.

2014. aug. 26. 23:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Igazából manapság mindenkin találnak valamit, amibe beleköthetnek. Dicséretes, hogy tetszel is valamit a fogyás érdekében. Öngyilkosságra ne is gondolj, egy ember miatt sem éri meg. Az én legjobb barátnőm is elég duci, de szerintem sokkal szebb, mint a vékony lányok többsége a sulimban.

Egyébként a történeted eleje majdnem olan, mint az enyém. Az eltérés annyi, hogy én meg pont hogy nagyon sovány vagyok. Az se jobb szerintem, mint a túlsúly. Általánosban végig piszkáltak, hogy anorexiás vagyok, sőt, sok embernek még most is ez az első kérdése hozzám. Az egyik lány (aki nem mellesleg a barátnőm volt) meg is állapította, hogy soha nem lesz pasim, mert nincs rajtam semmi fognivaló, és egy ilyen csontkollekició kinek kéne? Ugyanúgy jártam, mint te: ki se mertem mozdulni otthonról. Aztán elegem lett ebből az egészből. Teszek a dolog ellen, senki nem tud semmit arról, hogy miért vagyok ilyen. Anélkül ítélkezenek, hogy tudnának bármit is. Nem mondom, hogy nem zavar, de megpróbálom elengedni a fülem mellett a megjegyzéseket. Mondanám, hogy Te is tedd ezt, de tudom, hogy mondani könnyű, megtenni kevésbé. Szerintem a Te esetedben nem elítélendő, hogy molett vagy, hiszen mindent megteszel, amit lehet. Egyébként meg az ismerőseim között nem egy olyan van, aki túlsúlyos, de harmonikus, boldog kapcsolatban él a párjával jó ideje. Te semmivel nem vagy kevesebb, mint ők, de még a vékony lányoknál se. A molettebb lányokon meg tényleg van fognivaló, azt sokan jobban szeretik, mint ha valakinek kiállnak a csontjai. Mosolyogj, és gondolj arra, hogy nem is keveset tettél a fogyás érdekében! :) Szurkolok neked!! :)

Üdv: 16/L

2014. aug. 27. 15:54
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem hittem volna hogy a vékonyakat is megilletik az effajta undorító megjegyzések. De hát akkor tudjuk az arany közép út. Nem tudom ismeritek-e de Meryem Uzerli telt volt pár éve, most meg anorexiásnak kiáltják ki mert lefogyott egész sokat. Hol ezért hol azért cseszegeti a média. Próbáltam igen elkerülni a megjegyzéseket, de addig mérgesedett hogy rendőrséghez kellett folyamodni mert nem egyszer bántalmaztak nem csak szóval, és ez mindennapos volt. Így fordultam magamba. Privátba pedig levelet kaptam amivel most nagyon boldog vagyok, hogy nem csak a vékony átlag lányok tetszhetnek a fiúknak. Hanem a teltek is. :)) Folytatom hogy nem eszek össze vissza, de ha már nem akarnak le menni rólam a kilók, akkor nem bánom, de addig is tartom a súlyom, és tornázok,egy héten min. 3-szor. :) És köszönöm a kommenteket.
2014. aug. 27. 16:21
 13/16 anonim ***** válasza:
sportolj, ha társaságra vágysz keress 1 olyan sportot mint például a röplabda, kosárlabda, fallabda ,ezek mind csapat sportok, és sok emberrel tudsz megismerkedni . Vagy ha emberek közé vágysz menj el kirándulni. Vannak különböző klubbok olyan embereknek akik szeretnek túrázni, kirándulni.Biztos akad 1 barát, vagy barátnő akit el tudsz hívni kirándulni. A magasságodhoz nem vagy kövér, különben 14 éves korban még fejlődik 1 ember. 14 éves koromban én is duci voltam, de 16-17 éves koromra lement.
2014. aug. 27. 18:11
 14/16 anonim ***** válasza:
senki sem tökéletes. Ne is legyél túl sovány , az nem egészséges.
2014. aug. 27. 18:12
 15/16 A kérdező kommentje:
A súlyomat nem írtam le. Csak a magassàgomat ami 170 cm. Viszont tàrsasàgba rettegek menni ezért jàrok pszihológushoz...utolsó: köszi. Nem is szeretnék és úgy hallom nen is baj ha vab valakin mit fogni. :)
2014. aug. 27. 18:27
 16/16 A kérdező kommentje:
Már -24 kg-nál járok még 8-at szeretnék :) 73 kg vagyok most
2015. máj. 5. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!