Állandóan az öngyilkosság jár a fejemben. Mit tegyek?
Sajnálom a testvéredet! Borzalmas lehet az érzés, hogy ő már nincs.
Akkor sem szabad az öngyilkosságra gondolnod, mert az a legnagyobb bűn amit elkövethetsz, és nincsen visszaút! Vagyis, ha sikeres kísérletet teszel, akkor vége. Ide már nem jöhetsz többé vissza.
Az élet nagy adomány, nagy kincs! Szerinted egy fos vizsga ér annyit, mint az élet? Szerinted, ha verést kapsz (? egy vizsgázóról még sohasem hallottam, hogy verést kapna ?), az semmiség!
Nem tudom, hogy hány éves lehetsz, de ha nem vagy még felnőtt korú, akkor én is azt javaslom, hogy amíg nem tudsz a szüleidtől elszakadni, addig tarts ki, és menj el pszichológushoz! A testvéred is mindn bizonnyal azt szeretné, hogy élj!!
Sajnálom, hogy ez történt. Próbálj lassan komédiákat nézni, főleg a régi magyar filmeket. Ezek tele vannak pozitívumokkal és rengeteg mondanivalóval is. Biztos nyugtató hatással lesznek rád, részben.
Ugyanakkor próbálj járni templomba, akármelyik régi magyar valláshoz, jót fog tenni és meg fogod érteni azt, hogy az életünk az ajándék és mennyire csodálatos ez a világunk.
Mindenképpen pozitív szellemi töltést adj magadnak. Tudom jól, hogy az állandó vizsgák is nagyon nehezek, de miután el fogod végezni, érezni fogod a hatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!