Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért ilyen szar az élet?

Miért ilyen szar az élet?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, viszont már most gyűlölöm az életem. Minden szórakozáshoz, hobbihoz, mindenre Pénz kell. A szüleim nem keresnek valami jól, éppen ezért nem telik új tv-re, gépre, stb, pedig én is szeretnék egy normális gépen normális játékokkal játszani. Jól is tanulok, viszont ösztöndíjat nem kapok. Már ott tartok, hogy nem akarok élni, mert nincsen barátom se. Aztán a többiek menőznek, hogy nekik ilyen 300 ezres laptop, olyan HD TV, közben se*ghülyék. Miért ilyen igazságtalan az élet? Előző életemben valami sorozatgyilkos szívtelen dög voltam?

2014. aug. 19. 20:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
70%

Szép és jó kommentek, csak azt felejtitek el, hogy a kérdezőnek kikapcsolódás kell. Nem mindenki egy Rubint Réka, hogy vigyorogva futkosson meg húzódzkodjon, és ezt még élvezze is. Igen, lehet olvasni is, de pl nekem 30 perc után elmegy tőle a kedvem.

És most kockaként a kocka társaim védelmére kelek:

Kockák gátlástalan emberek, akik nem akarnak minden áron példaértékűek lenni, és beolvadni a SWAG környezetbe.

Sosem sportoltam komolyan, nem sok választ el a 40 kiló vasággyal kategóriától, ehez képest egy ilyen kondizós, 1 évvel idősebb gyerek nem bírt kifogni rajtam.

Szóval a sport meg könyvolvasás soha nem lesz akkora kikapcsolódás mint egy óra COD, csak azok mondják akik valami játékkal egyszer játszottak 10 percet aztán ennyi. Félreértés ne essék, én sem fogom az oldalam 1 perc futás után, szeretek focizini is de ha rossz napom van, ki kell üríteni a fejem, pár óra gépezés sokat segít. Másik meg ha a kérdező fut 1 órát, nem biztos, hogy utána még 1 órát szeretne húzódzkodni.

Végül marad a szex mint szórakozás, de itt szintén kell pénz a csajozáshoz. Lehet mondani, hogy csajozzon meg barátkozzon de ez nem úgy működik, hogy: Na lemegyek és keresek egy nőt meg egy havert.

Most jöhet a válaszotok: Akkor, hogy működik?

Úgy működik, hogy szinte már olyan kasztok vannak mint Indiába, tele van utca beképzelt ostobákkal, akik szóba sem állnak olyannak akik nem naprakészek divatból. Akik nem ilyenek, azok elrejtőznek otthonaikba, szűk baráti köreik vannak, de vannak a kérdezőhöz hasonló elveszett bárányok is, hisz naponta látom a "Valaki lesz a barátom?" kérdéseket itt gyakorin, de mindenki azt hiszi, valami sorozatgyilkos vagy pedofil van a másik oldalon, ezért találkozni már nem mernek és szépen bepuccsolt az egész internetes barát/társ keresés. Lássuk be akkor tudna ebből a helyzetből befutni a kérdező, ha szerepelt volna DJ Kálmán 5 megtekintéses youtube videójába (mint a sok mai kis homár tini divat celeb)

Hogy a kérdezőnek is segítsek:

Próbálkozz az interneten barátkozni (mint már írtam naponta jönnek az ilyen kérdések, lehet sikerrel jársz), Ha meg pénz kell vannak internetes munkák is, csak rengeteg az átverés.

Akinek van egy kis kapcsolata annyit keres gép előtt heverészve mint aki Tescoba diákmunkázik. Ha okos vagy felajánlhatod, hogy megírsz egy házidolgozatot egy buta de gazdag gyereknek.

Lehet előző életedbe tényleg sorozatgyilkos voltál, és pont azért mert az élet ugyanilyen szemét volt veled.

15 évesen csak apuci meg anyuci pénzéből lehet 300k-s laptop. Mindenki azzal menőzik amivel tud. Persze a kérdezőnek is megvan a lehetősége, hogy sikerese legyen, de valahogy 1,000,000-ból egy embernek ha sikerül. Még mielőtt eltévednétek a BMW-s 20 évest úgyis az apuci meg anyuci ülteti be saját illetve az unokatestvér szomszédjának a fiának a főnöki székébe.

2014. aug. 19. 22:39
 22/25 anonim ***** válasza:
84%

Úristen, amikor én voltam ennyi idős még se számítógépem se internetem nem volt.

És tudod mit csináltam? Passziámszoztam. Kártyával. Igazival.

Meg tapadós pisztollyal lövöldöztem a műanyag katonákat.

HD Tv? Fekete-fehér TV-nk volt, hétfőn még adás se, volt két csatorna, és kész.

És túléltem, és nem panaszkodtam, hogy szar az élet-.-

Tudlak sajnálni. Ja, nem.

2014. aug. 19. 22:56
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

"Futás (pénzbe kerül: Víz, cipő, egyéb ruhák) "

Szerintem a Futáshoz az alap dolgok már meg is vannak mert gondolom most nem ruha nélkül ülsz a gép előtt és még életedben nem ittál vizet.

2014. aug. 20. 14:00
 24/25 anonim ***** válasza:
61%
Valójában, ha olyat akarsz amit nem érsz el, akkor bizony szar lesz az élet. Le kell adni az igényekből, még akkor is ha másnak simán meg van mindene amire vágynál, ez egy g**i világ ez van. Persze tudom, hogy ez szinte lehetetlen, de lehet tovább álmodozni arról ami nincs :/ Emlékszem, hogy valamikor én is mennyire akartam új gépet, hogy a haverokkal tudjak kockulni, nem csak ts en beszélni miközben én "csak" a cod2 vel nyomom, aztán lett gépem, eltelt 2 év aztán már le se szartam az egészet, most újabb 2 év eltelt aztán még mindig így vagyok. Az is csak a pillanatban lévő illúzió, aztán rájösz, hogy semmivel sem lesz jobb neked, max. egy nagyon rövid ideig, persze ez nem 100%.
2014. aug. 20. 14:53
 25/25 anonim ***** válasza:
53%
pff hogy besértődtek a kockák és leszavaztak :D Csak nevetni tudok azon aki írta hogy jobban kikapcsol egy óra cod mint a sportolás. Régebben én is játszottam gépen wow meg hasonló szarságokkal rengeteg idő elment az életemből. Így visszagondolva semmi értelme nemvolt, ha azóta fejlesztettem volna magam sokkal előrébb lennék. De nemkell hallgatni rám szavazzatok le nyugodtan nekem nemfáj, legalább kisebb lesz a konkurencia. Egyébként valaki írta hogy a gyúrúsok a swag, ezt megcáfolnám mivel a swag gyerekek is elég csenevészek szoktak lenni. Ja és nem csak sportban fejlesztem magam hanem észben is mivel él hobbiból is szoktam olvasgatni olyanokat amiből tanulni lehet. De ti csak nyomjátok a cod-ot :D
2014. aug. 20. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!