15 éves vagyok, viszont már most gyűlölöm az életem. Minden szórakozáshoz, hobbihoz, mindenre Pénz kell. A szüleim nem keresnek valami jól, éppen ezért nem telik új tv-re, gépre, stb, pedig én is szeretnék egy normális gépen normális játékokkal játszani. Jól is tanulok, viszont ösztöndíjat nem kapok. Már ott tartok, hogy nem akarok élni, mert nincsen barátom se. Aztán a többiek menőznek, hogy nekik ilyen 300 ezres laptop, olyan HD TV, közben se*ghülyék. Miért ilyen igazságtalan az élet? Előző életemben valami sorozatgyilkos szívtelen dög voltam?
Szard le a problémákat,vannak ingyenes elfoglaltságok is,csak fel kell találnod magad.
Az önsajnálat meg nagyon unalmas.
Keress barátokat,nehezen de lehet találni.
2014. aug. 19. 20:44
12/25 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul fogalmaztam, kedves utolsó:
Valakinek ennyi is elég ahhoz, hogy ÉLVEZNI tudják az életet.
2014. aug. 19. 20:45
13/25 A kérdező kommentje:
"Nem minden hobbihoz kell pénz. Ha van kedved menj el futni, biciklizni, ha szeretsz olvasni akkor olvass"
Nem fukarkodni akarok, de:
Futás (pénzbe kerül: Víz, cipő, egyéb ruhák)
Biciklizés ( maga a kerékpár)
Olvasás (könyv, vagy könyvtári tagság díj)
2014. aug. 19. 20:47
14/25 A kérdező kommentje:
Engem csak az zavar, hogy a mai világban minden egyes szórakoztató, vagy épp oktató dolog pénzbe kerül.Sőt, még az alapvető dolgok is.
2014. aug. 19. 20:48
15/25 anonim válasza:
Üdvözöllek a való világban :) én 20 évesen munkát sem kapok...de mitcsinálnak a többiek, akik velem egykorúak?! élvezik az autójukat amit apucitól kaptak, mennek egyetemre, munka semmi és kirándulgatnak külföldön, na kérdem én miből? ..úgyhogy erről ennyit, el kell fogadni...és egy jó tanács: hagyd békén gépeket, mert teljesen bekockulsz
2014. aug. 19. 20:50
16/25 anonim válasza:
Uristen.
2014. aug. 19. 20:52
17/25 A kérdező kommentje:
"Üdvözöllek a való világban"
Igen, már van belőle részem kb 12-13 éves korom óta.
2014. aug. 19. 20:58
18/25 anonim válasza:
Amikor azt mondtam hogy vannak ingyenes elfoglaltságok is nem a futásra gondoltam -.-
képzeld a legtöbb lakásban vannak könyvek,sőt látom van interneted tudsz interneten is olvasni,letölteni könyveket,sorozatokat nézni.
A futásról meg annyit hogy a legtöbb embernek van cipője nem kell külön cipő a futáshoz,melegítő nadrág vagy valami ami jó futáshoz az is van szinte mindenkinek,de ha nincs a turkálóban olcsón kaphatsz.
Menj sétálni,akár játszótérre.
2014. aug. 19. 21:15
19/25 anonim válasza:
Futni csak tetőtől talpig adidasban lehet vagy mi? Ha valaki sokat fut egy jó cipő tényleg nem árt de 10 ezerért lehet venni egész jó futócipőt, sőt azt még máshova is felveheted. Ruha meg igaz hogy jobb a szellőzéses futópóló de ha felkapsz egy szakadt trikót abban is ugyan úgy megedződsz. Esetleg vannak már helyek ahol bárki számára lehet használni kimondott húzódzkodó-tolódzkodó vasakat ingyen de ha nem játszótér is megteszi és ott tudsz saját testsúllyal edzeni INGYEN! De olvasgathatsz is, kőnyvtárból akár kivehetsz hasznos könyveket ami esetleg érdekel, neten is tanulgathatsz új dolgokat, fejlesztheted magad. Ha elkezded minden szempontból fejleszteni magad még az is előfordulhat hogy te többre fogod vinni mint az akinek apuci a seggealátolta a bmw-t.
2014. aug. 19. 21:42
20/25 anonim válasza:
Költözz ki az erdőbe, élj remeteként, és akkor semmire sem kell pénzt költened és mások méregdrága cuccait sem látok.
El kell menni dolgozni -> kapsz pénzt -> vehetsz dolgokat.
Fizetésedhez kell igazítani az igényidet és az álmaidat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!