Van hogy csak azért irsz ide kérdést, hogy foglalkozzanak veled?
1-nek. :)
2-nak.igen akkor is szoktam persze,de sztem ezt az oldalt amugy.
Nem,mivel én még 1 kérdést sem raktam fel,ezen az oldalon.
:)
Az hagyján, de néha azért is megkérdezek valamit, mert kíváncsi vagyok mit válaszolnak, holott tudom a választ.
Nekem nincs szükségem rá, hogy idegenek foglalkozzanak velem, viszont szeretem kutatni, figyelni az emberek reakcióit bizonyos dolgokra. Érdekel, hogy mennyire manipulálhatóak, mennyire válaszolnak valóban a saját tapasztalataik alapján. Sajnos legtöbbször azt tapasztalom, hogy a válaszaikkal jobban megakarnak felelni a többségnek, mint magának a kérdezőnek. Továbbá a kérdés minőségétől, témájától és megfogalmazásától is függ, hogy mennyire "foglalkoznak" veled, mert ez a foglalkozás nem feltétlenül rólad szól, hanem inkább fitogtatásról. Egy rövid frappáns, de annál kihívóbb kérdésre előbb érkezik válasz, mint egy értelmes kérdésre, amit tényleg szeretnél megtudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!