Le szeretném írni valahol. (lent) Köszönöm, ha elolvasod, és azt is, ha írsz rá valamit. (? )
Elolvastam.
Irok: nem sajnállak!
Még mielött azt hinnéd, hogy vigasztalni akarlak, megnyugtatlak, hogy semmi ilyen nincs a háttérben!
Hagyatkozzunk csak symtomákra.
Én azt látom, hogy neked kényszerbetegséged van, vagy nem tudom mióta van ez. Emellett depressziós is vagy. Nyugi, nem egyedül élsz igy a világban! Senkit se fogsz elvesziteni, csak tudatni kellene velük a tényállást, hogy neked most nagy szükséged van a segitségükre. Hogy tudnak legjobban segiteni neked?: Ugy, hogy biztos háttereddé válnak. Az a fontos, hogy megértsék mire van szükséged és megadják pontosan azt.
-Elsö lépésként menj el a háziorvosodhoz és mondd meg, hogy nem vagy rendben.
-Pontos orvosi diagnozisra van szükséged.
-Gyógyszereket fogsz kapni amitöl egyre jobban leszel.(A szervezeted nem termelelég dopamint.)
-"Mára már bizonyított tény, hogy a depresszió hátterében bizonyos agyi ingerületátvivő anyagok egyensúlyának felborulása áll. Ezen ingerületátvivő anyagok közül a legfontosabbak a szerotonin, a noradrenalin és a dopamin."
-Tartsd be az orvosi utasitásokat, szedd a gyógyszereket, különben visszaesel.
-Sokan nem mernek ezzel orvoshoz fordulni. Te nem tartozol a gyáva szenvedök közé! Leirtad a problémádat és tovább is tudsz lépni a segitségkérés felé!
Pusszi:Zsuzsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!