Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit gondoltok arról, hogy 26...

Mit gondoltok arról, hogy 26 évesen még nem volt barátnőm?

Figyelt kérdés
2014. aug. 10. 11:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%
...pedig neked kell kezdeni. Azok a nők, akik ráakaszkodnak valakire, jobb, ha kívül maradnak a körön. Klasszikus módszer: udvarolj, hódítsd meg, aki tetszik.
2014. aug. 10. 14:37
 12/20 A kérdező kommentje:
11. nekem ez nem megy.
2014. aug. 10. 14:42
 13/20 anonim ***** válasza:
38%

Azt, hogy könnyen lehet, hogy te leszel az, aki majd felteszi azt a kérdést is, hogy mit gondolunk arról, hogy 30 évesen még nem volt barátnője.

Változol, megtanulsz változtatni, vagy valszeg így marad. Esetleg a szádba repül egy sültgalamb, ezen a téren -bármilyen furcsa is lehet ez neked- ez is elég gyakori. Szinte mindenkinek van az ismerősi köreiben magányos, dugható nő, aki már egy kedves szóra is ágyba vihető.

2014. aug. 10. 21:19
 14/20 anonim ***** válasza:
Mit gondolok? Saját magam jut róla eszembe. 26 éves vagyok és még nem volt barátom.
2014. aug. 15. 21:54
 15/20 anonim ***** válasza:
58%

Kit érdekel?

én 25 vagyok és nem volt bnőm, ez rajtam kívül senkit sem izgat.

2014. aug. 15. 22:06
 16/20 anonim ***** válasza:
18%

hát ez szégyen :D

szerezz egy nőt de gyorsan

2014. aug. 16. 13:22
 17/20 anonim válasza:
Talán,ha nem basztatnátok az iyen embereket, több önbizalma lenne. Van ilyen, na és? Nekem az a véleményem, hogy minnél idősebb annál érettebb egy trtós kapcsolatra. szerintm azok az emberek röhelyesek,kiknek már volt 100csajuk 26 éves léükre.
2014. aug. 19. 18:53
 18/20 anonim ***** válasza:

Én is röhejesnek tartom ezt a felvágást, hogy 25-30 éves ember elmondja, hogy ő több mint 50-80 nőt megdugott. Kérdésem az, hogy miért nem tudott 1et se megtartani a 80ból? Milyen nőkkel dugott, ha csak dugásra voltak jók?

2014. szept. 6. 22:34
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem ciki. Én is később érős típus voltam. Ez nem probléma, csak szerintem nehezebb neked, ha hosszabb távú kapcsolatot szeretnél, pont azért mert nincs még benne semmilyen tapasztalatod. És minél idősebb az ember, annál kevésbé rugalmas vagy alkalmazkodó. Minél fiatalabb az ember, annál kevésbé jelent ez gondot. Ettől függetlenül azt gondolom, hogy bármilyen korban megpróbálkozhat vele az ember. Én is 26 vagyok és szerintem még nem vagy úgy elkésve mint ahogy egyesek hiszik.
2014. szept. 6. 23:42
 20/20 anonim ***** válasza:

olvasd el ezt a könyvet-

neil strauss-a játszma

ártani nem fog és legalább megtudod,hogy ilyen is létezik.

2014. szept. 7. 02:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!