Hogy ismerkedjek?
ha feszült, zavarba vagyok az emberek előtt, és nem vagyok bőbeszédű.
26F
Találj valamit, ami megnyugtat.
Nekem a zene segít, ha feszült vagyok.
Az odáig oké, hogy találjon valamit..de :D
"Szia, a nevem Kalim Pál
-Szia, egy pillanat, gyorsan meghallgatok egy számot"
második válaszoló,ez jó volt :D
gondolj arra hogy akikkel beszélsz ugyanúgy emberek mint te,nem kell zavarba jönni,mert nem rosszindulatúak (a legtöbben legalábbis nem)
Nem tudom mennyire működhet,de szerintem,ha olyan helyre mész,ahol több ember együtt beszélget és neked nem kell mindig megszólalnod ott fokozatosan gyakorolhatod a nyilvános dolgot, vagy pedig egyenesen olyan dolgot kéne csinálnod,ahol direkte mindig emberekkel kéne beszélned. Egyszerűen megszoknád a dolgot.
Röviden, nem kerülni kell,hanem hozzáedzeni magad.
Nem kell bőbeszédű legyél, sőt! Aki figyelmesen végighallgat egy lányt, rossz ember nem lehet. Természetesen el kell tudni mondani ezt-azt, de a minőség fontosabb a mennyiségnél (na olyan nőt keveset fogsz találni, aki ezt érti, fontosnak tartja ÉS ehhez is tartja magát:D). Ha emelni akarod a szavaid minőségét, olvass sokat és sokfélét! Olyat is (időről-időre csússzon be egy-egy legalábbis), ami nagyon nem érdekel és várhatóan nem is fog soha! Egyebek közt a szavaid is kicsit keresettebbek lesznek, a ló túloldalára természetesen itt se jó átlendülni. Ami még fontosabb: a gondolataid a szavak mögött szintén rendezettek és árnyaltak, részletgazdagok lesznek, ami azért valljuk be, egészen jó irányba szokta vinni a társalgást.
A feszültség és a zavar inkább eleinte gond. Később annyira elmúlik, hogy már sajnálod is, hogy sose tér vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!