Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek ezek utan?

Mit tegyek ezek utan?

Figyelt kérdés
17 eves srac vagyok, es problemaim vannak. Most nemreg vesztettem el az osszes baratomat, a legtobbjuk atvert es kihasznalt meg kibeszelt. A rokonaimmal rossz a viszonyom, es egyetlen haverom sincsen. Meg baratnom se volt, es kezdek ketsegbeesni. Mindenemet eelvesztettem, es most nem tudom, honnan szerezhetnek baratokat. Egyedul keresgelni nem olyan egyszeru, es en nem erzem magam magabiztosnak igy egyedul. Megis mit csinaljak?

2014. aug. 6. 01:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
kedves 10.-ik. Szerintem rendben van, hogy kicsit "bizonytalan" és aggódik, hogy mihez kezd a továbbiakban. "Jobb félni, mint megijedni."
2014. aug. 10. 01:11
 12/20 A kérdező kommentje:
Megertem, ha azt mondjatok ne aggodjak! De sajnos nehezebb dolgom van...sportolni sportolok, a regebbi sportkorben senki sem szeretett, ezert inkabb biciklizni kezdtem meg kondizni. Aztan a rokonaim nagy resze csak ki akar hasznalni, a masik fele meg nem tud segiteni. Hobbim vann boven: gitar, loveszet, modellepites, fafaragas, zenekeveres meg a sport. A szuleim probalnak segiteni, de azt mondtak, hogy ezt nekem kell megoldanom. Es tenyleg nincs elkepzelesem, hogy merre-mit-hogyan
2014. aug. 10. 14:56
 13/20 anonim ***** válasza:
Ennyi minden tevékenység mellett minek kellenek emberek?
2014. aug. 10. 16:39
 14/20 A kérdező kommentje:

Mert utalom a maganyt!

En ugy erzem magam teljesnek es erosnek, ha all mogottem vmifele tabor, meg igy erezhetem azt, hogy szamithatok vkire. Meg csajozni is szerintem igy lehet csak. Melyik lanynak kell egy maganyos farkas?

2014. aug. 16. 00:03
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát akkor ez elég rossz lesz neked. Amíg bármiféle tábor van mögötted, mindig lesznek akik átvernek és kibeszélnek.
2014. aug. 16. 00:29
 16/20 anonim ***** válasza:
Pisilj a konnektorba. Akkor minden megoldodik
2014. aug. 16. 11:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Héé, hidd el, sok lány van, akiknek bejön a magányon farkas típus. Személy szerint én is ilyen vagyok, de ezt hagyjuk.. A lényeg, hogy így még talán jobban is tudsz "csajozni". Csak ahhoz az kell, hogy kibújj a biztonságos zugodból.
2014. aug. 18. 01:32
 18/20 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkitol!

biztato eredmenyeim vannak most mar :)))

2014. aug. 22. 00:10
 19/20 anonim ***** válasza:
És mit gondolsz meddig fog tartani?
2014. aug. 22. 00:40
 20/20 A kérdező kommentje:
Azt nem tudhatom...
2014. aug. 23. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!