Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek ezek utan?

Mit tegyek ezek utan?

Figyelt kérdés
17 eves srac vagyok, es problemaim vannak. Most nemreg vesztettem el az osszes baratomat, a legtobbjuk atvert es kihasznalt meg kibeszelt. A rokonaimmal rossz a viszonyom, es egyetlen haverom sincsen. Meg baratnom se volt, es kezdek ketsegbeesni. Mindenemet eelvesztettem, es most nem tudom, honnan szerezhetnek baratokat. Egyedul keresgelni nem olyan egyszeru, es en nem erzem magam magabiztosnak igy egyedul. Megis mit csinaljak?

2014. aug. 6. 01:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Szard le az egészet. Úgyse lesz jobb. Kezdj gyúrni, zenélni, videojátékozni, olvasni. Tanulj meg magadban meglenni.
2014. aug. 6. 04:55
 2/20 anonim válasza:

Juj, azért ennyire nem kell negatívan szemlélni a odlgokat. Elsőnek is! Ne azt helyezd előtérbe, hogy mid nincs, hanem mi van. Az ember ugyan is hajlamos valamikro csak a rosszat látni.

Az, hogy nincsenek barátaid az normális dolog és az is, hogy nincs barátnőd. Mert igen, vannak ilyen emberek.

Én is voltam így. Olyankor kezdtem a neten ismerkedni. Félre ne értsed! Olyan témájú oldalakon találtam netes barátokra, akikkel már előre meg volt a téma, hisz olyan témájú oldalról ismertük meg egymást, amit szeretünk.

Szóval, ami érdekel téged, keress olyan oldalakat és ott ismerkedj.

De, ha való életbe akarsz, akkor járkálj a városba. Én annak ellenére, hogy kisvárosba élek párszor már leültek mellém beszélni.

A barátnőre annyit mondok, hogy várj türelemmel. Talán nem most kell megismerkednetek. De, ha összetalálkoztok egymással, akkor tudni fogd, hogy igen. Ő az. :)

2014. aug. 6. 11:06
 3/20 anonim válasza:
Ha tényleg ilyen "barátaid" voltak, akik átvertek, kihasználtak stb., akkor csak jól jártál,hogy ez kiderült hidd el. Nekem is volt már pár ilyen, sőt valaki akit a legjobb barátomnak hittem, abban csalódtam a legnagyobbat!
2014. aug. 7. 18:04
 4/20 anonim ***** válasza:
Egy cipőben járunk :) Csak én pár évvel fiatalabb vagyok, de ezen kívül minden igaz rám is. Már egy ideje azon gondolkozom, hogy mi velem a baj, mert minden barátom cserbenhagyott, annak ellenére, hogy én mindig kiálltam mellettük. Most meg itt állok, egyedül, semmim sincs, csak a családom, akik mellesleg nem szeretnek. Hát nekem a tumblr segít. Na meg persze a zene. :) Tanácsot nem igazán tudok adni, viszont remélem az ha nem is sokat, de egy kicsit segít, hogy nem vagy egyedül ezzel az érzéssel :) L/13
2014. aug. 7. 23:11
 5/20 A kérdező kommentje:

Koszi szepen mindenkitol! :))

elfoglalni el tudom magam, nem arrol van szo...es az is megnyugtat, hogy erzem, nem vagyok egyedul...

2014. aug. 8. 00:16
 6/20 A kérdező kommentje:
Neked meg utolso, en is a legjobb baratomban csalodtam most! Kis baba korunk ota ismertuk egymast, sok kozos elmenyunk ees kalandunk volt...
2014. aug. 8. 00:18
 7/20 anonim ***** válasza:
4. vagyok... Ha olyan rég óta ismeritek egymást, és képes volt eldobni magától, akkor meg sem érdemel. Lehet, hogy közhely, de igaz :) Sosem értettem azokat, akiknek egy ideig jó vagy, aztán hirtelen azt veszed észre, hogy ellened fordul. De fel a fejjel. Kitudja mit hoz a holnap :)
2014. aug. 8. 01:12
 8/20 anonim ***** válasza:
Első vagyok, és a szó szoros értelmében írtam, hogy tanulj meg magadban ellenni. Teljesen mindegy, hogy emnnyire jó barátod valaki, előbb-utóbb úgyis csalódást fog okozni valamivel. Szerintem jobb bele sem kezdeni.
2014. aug. 8. 05:22
 9/20 A kérdező kommentje:
Az allitolagos legjobb baratom ellenem forditotta az osszes baratomat es haveromat...igy tortent alapbol
2014. aug. 8. 12:17
 10/20 anonim ***** válasza:
szerintem nem kell rinyálni, baromi fiatal vagy, 17 évesen előtted az élet java, sokfele vihet még az utad, sok helyen, sok embert ismerhetsz meg...meg hát ugye kinek kell a régi selejt? :D
2014. aug. 8. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!