Mit tegyek ezek utan?
Juj, azért ennyire nem kell negatívan szemlélni a odlgokat. Elsőnek is! Ne azt helyezd előtérbe, hogy mid nincs, hanem mi van. Az ember ugyan is hajlamos valamikro csak a rosszat látni.
Az, hogy nincsenek barátaid az normális dolog és az is, hogy nincs barátnőd. Mert igen, vannak ilyen emberek.
Én is voltam így. Olyankor kezdtem a neten ismerkedni. Félre ne értsed! Olyan témájú oldalakon találtam netes barátokra, akikkel már előre meg volt a téma, hisz olyan témájú oldalról ismertük meg egymást, amit szeretünk.
Szóval, ami érdekel téged, keress olyan oldalakat és ott ismerkedj.
De, ha való életbe akarsz, akkor járkálj a városba. Én annak ellenére, hogy kisvárosba élek párszor már leültek mellém beszélni.
A barátnőre annyit mondok, hogy várj türelemmel. Talán nem most kell megismerkednetek. De, ha összetalálkoztok egymással, akkor tudni fogd, hogy igen. Ő az. :)
Koszi szepen mindenkitol! :))
elfoglalni el tudom magam, nem arrol van szo...es az is megnyugtat, hogy erzem, nem vagyok egyedul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!