Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csináljak? . :/ (lent)

Mit csináljak? . :/ (lent)

Figyelt kérdés
A nyram nagyon uncsi ugyanis eggyik barátnőm sem kíváncsi rám.:( a legjobb barátnőm talált mást akivel ellehet engem meg le se szar.:( szomorú látni ahogy a házunk elött elmennek és nevedgélnek és velem meg nem foglalkoznak:( mit tegyek? annyira egyedül érzem magam.:(

2014. aug. 4. 14:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Tanulj meg zsonglőrködni. Hátha úgy lesznek barátaid.
2014. aug. 4. 14:05
 2/7 A kérdező kommentje:
huha sokat segitettél..-.-
2014. aug. 4. 14:08
 3/7 anonim ***** válasza:

-vedd kezedbe a dolgokat, és hívd el őket valahová te

-keress egy hobbikört/sportegyesületet és menj el oda rendszeresen..aztán lesznek barátaid

2014. aug. 4. 14:12
 4/7 anonim válasza:

Ha van kedved írj nekem! :) Néha én is egyedül érzem magam. Hasonló dolog történt velem is ..

13/L

2014. aug. 4. 14:17
 5/7 Barbixo ***** válasza:
100%

Én nem nevezném barátoknak azokat, akik rám sem néznek. Találj ki programokat magadnak, ha van testvéred, unokatestvéred találj ki valamit velük. Ha szeretsz olvasni, akkor keress egy jó könyvet, vagy használd fel a szabadidőd arra, hogy új dolgokat tanulj, segíts a konyhában az anyukádnak, stb. Ha van kutyád, vidd el sétálni. Menj el futni, jobban érzed majd magad tőle.

Vagy ha a fentiek közül egy sem felel meg, keress d.i.y. ötleteket. Azokkal jól el lehet szórakozni. :D Amikor meg elkezdődik a suli, el tudod kápráztatni a 'barátnőidet' a saját kezűleg készített kis dolgokkal.

2014. aug. 4. 14:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat.::) egyébként 15/l..utolso most kezdek uj sulit és eggyütt jelentkezdtunk 2 "barátnőmmel" és nagyon kívácsi leszek ott h viselkednek velem.::)
2014. aug. 4. 14:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Készülj a sulira, járj el edzeni, napozz, és lelkileg is készülj fel. Ha akarsz, bosszút állhatsz azzal, hogy összebarátkozol másokkal.
2014. aug. 4. 17:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!