Mit csináljak? . :/ (lent)
-vedd kezedbe a dolgokat, és hívd el őket valahová te
-keress egy hobbikört/sportegyesületet és menj el oda rendszeresen..aztán lesznek barátaid
Ha van kedved írj nekem! :) Néha én is egyedül érzem magam. Hasonló dolog történt velem is ..
13/L
Én nem nevezném barátoknak azokat, akik rám sem néznek. Találj ki programokat magadnak, ha van testvéred, unokatestvéred találj ki valamit velük. Ha szeretsz olvasni, akkor keress egy jó könyvet, vagy használd fel a szabadidőd arra, hogy új dolgokat tanulj, segíts a konyhában az anyukádnak, stb. Ha van kutyád, vidd el sétálni. Menj el futni, jobban érzed majd magad tőle.
Vagy ha a fentiek közül egy sem felel meg, keress d.i.y. ötleteket. Azokkal jól el lehet szórakozni. :D Amikor meg elkezdődik a suli, el tudod kápráztatni a 'barátnőidet' a saját kezűleg készített kis dolgokkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!