Magányos emberek! Ti jól érzitek magatokat úgy, hogy nincs kivel lennetek? Különösen a nyáron.
Figyelt kérdés
2014. júl. 21. 21:52
11/19 anonim válasza:
Nem. Szociális fóbiás vagyok, az emberek társaságában se érzem jól magam. Megörülök már ettől. 26 évesen se barátok, se barátnő. Nincs kedvem már így élni.
12/19 anonim válasza:
vannak bizonyos emberek, akik emberek közt csak rosszabbul érzik magukat.
a magány fogalma önmagában is kellemetlen érzésre utal. egyedüllét amire gondoltál.
13/19 A kérdező kommentje:
igen, egyedüllétre gondoltam. de magányosságra is valamilyen szinten.
2014. júl. 22. 14:34
14/19 anonim válasza:
én egyébként már rohadt szarul érzem ez miatt magamat. 2. vagyok. tényleg senki.
15/19 anonim válasza:
Igen, jól érzem magam, annyira, hogy nem is veszem észre azt, hogy egydül vagyok.
Pl fotó kiállításokra járok vagy múzeumokba, galériákba. Szeretek a természetben sétálni, fényképezni, parkban egy padon Bibliát olvasni, gondolkodni. Ha esik az eső, akkor a szobámban olvasok, tévézek.
De nem ismerlek, ezért javaslok neked mélyebb önvizsgálatot. Lehet, hogy csak átmenetileg megoldás számodra az egyedüllét. Hagyd, ha valakinek jönnie kell, akkor jönni fog. Ne zárkózz be teljesen! A külvilágot azért halld! Ne legyél se merev, se elutasító. Talán kissé légy hűvösebb, ha az véd valamennyire.
16/19 anonim válasza:
Mindig is magamnak való voltam, úgyhogy nem zavar az egyedüllét. Igazából soha nem voltak igazi barátaim, emiatt nem sűrűn jártam el itthonról régebben sem, mikor megvoltak. Nem azt mondom, hogy igazi, elfogadó barátoknak nem örülnék, de jelenleg megvagyok magam is.
17/19 A kérdező kommentje:
15.ös: ezt jó volt olvasni :)
2014. júl. 25. 16:23
18/19 anonim válasza:
De igen. Azonban felszínes kapcsolatokra nincs szükségem, a magyar emberek többsége meg alkalmatlan mély barátságra, ez van, bőven elég neki, ha van kivel elmenni bulizni, inni, ebből meg nem kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!