Az élet nekem már csak ennyit adott? Ez lehet?
Évek óta depis vagyok,szerencsétlen,barátaim nincsenek egy semmi sem jön össze.Pályakezdőként két munkahelyről kirugtak,az egyikről igazságtalanság miatt.
Az ismerőseim akikkel eddig jóba voltam elfordultak tőlem és engem okolnak a történtekért.Szinte senki sem bátorít így magamra maradtam.
Jelenleg munkát keresek,de egyelőre semmi nem jött össze.Bizonytalan is vagyok,mert a volt munkahelyemen szörnyű volt a légkör és tartok,h mégegyszer bele futok egy olyanba.
Rózsaszínbe látom a világot,nem fogom fel a dolgok súlyát,semmi nem érdekel,nulla a motivációm.
Egész nap itthon vagyok,próbálom magam feltalálni,de ne igazán megy.
Köszönöm.
Kedves Kérdező!
Ez csak egy átmeneti állapot az életedben. Ne aggódj, inkább foglald el magad álláskereséssel.Fogsz találni munkát. Fiatal is vagy. Új munkahelyen új barátságok fognak kialakulni stb. Egy a lényeg, hogy ne add fel.
Őszintén, elküldesz naponta minimum 5-6 önéletrajzok, különböző vállalatoknak? Jársz interjúkra? Most ezzel foglalkozz, ne az ismerősökkel. Az ismerősöktől nem kapsz kenyeret, fizetést!
Irány erre az oldalra!
www.profession.hu
Utolsó:
Köszönöm a bátorítást. :)Igen,sok helyre leadtam,folyamatban van.Fontos,h legyen melóm,de ha a problémák miatt onnan is kirugnak akk sokra nem megyek vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!