Zsebvirág kérdése:
Azok akiknek nincsenek barátaik, nincsen senkijük! Hogy birjátok a magányt nyáron?
Figyelt kérdés
Itt a nyári szünet, de nincs kivel kimozdulni, nincs kivel beszélni. :(2014. júl. 1. 20:28
23/25 anonim válasza:
Ha van kedved nekem írhatsz!
Hova valósi vagy? Milyen nemű vagy?
24/25 anonim válasza:
Ennyi problémás embert.... Én személy szerint szegény gyerek vagyok, mégis feltudom találni magam. Ha unatkozok itthon gépezek, edzek tanulok, hogy amit csinálok abban a lehető legjobb legyek. Emellett rengetegen hívnak el helyekre nem tudok menni mindenhova mert a pénz nagy úr, de akik tele vannak pénzzel, nem tudom mi problémájuk lehet....
19/F
25/25 anonim válasza:
Nem hinném hogy magányos lennél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!