Zsebvirág kérdése:
Azok akiknek nincsenek barátaik, nincsen senkijük! Hogy birjátok a magányt nyáron?
Figyelt kérdés
Itt a nyári szünet, de nincs kivel kimozdulni, nincs kivel beszélni. :(2014. júl. 1. 20:28
11/25 anonim válasza:
# 8:
Távol álljon tőlem, hogy kifogásokat keressek, de egyszerűen nem vagyok képes itt, neten keresztül barátokat szerezni. Általában olyan hamar elül a beszélgetés, hogy nem igaz. Sokszor nincs meg a közös téma sem, akivel meg beszélek, általában pár soros választ küld a több bekezdéses üzenetemre. Hol van a megoldás?
12/25 anonim válasza:
Simán. Fantáziámmal és a találékonyságommal soha nem volt gondom.
13/25 anonim válasza:
72%-os.
A négyes meg nyolcas vagyok. (Asszem)
Beszélgess velem. Várom leveled ne itt folytassuk a falon. Tessék
14/25 anonim válasza:
Basszus egy csomó tevékenységet lehet egyedül is végezni, ehhez miért kell "barát"? Annyira elegem van az emberekből, hogy már szinte nem is érzek szeretetet, megértést, stb. feléjük. Így ki lehet bírni a magányt is.
15/25 anonim válasza:
ezek sajnos tényleg csak kifogások, fantázia nélkül az élet minden területe nehéz.
16/25 anonim válasza:
Egy két ember írta hogy el foglalja így meg úgy magát,egy ideig óráig az ok de egész életre lehetetlen.Én az esetek legtöbbjében magányos vagyok,és nem csak nyáron,hanem mindig elég rossz sőt sokszor ki is készülök tőle.Régebben próbáltam vásárolgattam tárgyakat de ma már az sem hat semmit,most is el tudnám szórni a pénzt erre arra ilyen hirtelen jött vágyakra de tudom ha meg venném egy felesleges kettő meg már nem okozna boldogságot.Szar a magány :(
17/25 anonim válasza:
Az élet nem csak más emberekből áll. A zsenik a nagy művészek sokszor csak a saját szenvedélyüknek éltek. Tanultak, felfedeztek, alkottak.
18/25 anonim válasza:
Nekem vannak barátaim de azok több száz km-re laknak tőlem :\ Általában filmet nézek, játszok valamin, skype-on beszélegetek haverokkal vagy esetleg rajzolgatok és mivel délben kelek fel legtöbbször így egésznap elvagyok. Nálam így megy ez nyáron. De van olyan is, hogy egésznap unatkozok és nem tudok mit csinálni. :\
19/25 anonim válasza:
Én is egyedül vagyok,vagyis a szüleimmel. Nincsenek barátaim,sem barátnőm. A munkámnak élek,elfoglalom magam.Pénzem van elég,amit akarok megveszek...ennyi.
20/25 anonim válasza:
Unalmasan. Nekem kevés barátom van, úgyhogy általában én is a munkámnak élek. Meg itt neten szereztem ismeretséget, akikkel beszélgetek, az azért sokat segít. Meg az is, hogy van egy barátom, akivel néha összefutok, de ő viszont nagyon magának való és néha úgy kell kirángatni. Ez így egész tűrhető, viszont nagyon hiányzik a mindennapos társasági élet és a kimozdulás. Régen volt társaságom, de azoknak az időknek vége. Na meg az is probléma, hogy nem szeretek bulizni, így meg nehéz is társaságot találni, mert mindenki bulizik, aki fiatal. Nekem viszont másra lenne igényem, nem a diszkókra, ahol mindenki részeg, utálom a zenét és meg is süketülök tőle. De amíg nem találok barátokat, addig elmegyek egyedül vásárolgatni, általában minden nap ugyanoda, mert az van közel. Így legalább kimozdulok. A sétálgatás egy darabig bejött, de egyedül az is unalmas. Egész nap gép előtt ülni is unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!