Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha tudnátok hogy meg fogtok...

Ha tudnátok hogy meg fogtok halni mit szeretnétek, kik legyenek mellettetek?

Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 16:12
1 2
 11/14 Makrányi Noémi válasza:
100%
A családom
2014. júl. 6. 18:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy milyen korban érne ez.

Ha mondjuk most, ebben a pillanatban, akkor például nem kell gondoskodnom a nem létező gyerekeim, unokáim jövőjéről. Ha ez tényleg kívánságműsor most, akkor például a szüleim közül csak az anyukámat szeretném, hogy ott legyen. Mellette a nagyszüleim, és a legkedvesebb barátom és barátnőm.

Ha mondjuk családfőként, idősen érne ez, akkor az más tészta. A családomat, és néhány barátomat magam köré gyűjteném, és mindenkihez szólnék négyszemközt. Szóval, azok, akik végigkísérnek az életemben. És amikor tényleg az utolsó másodperceimet élem majd, akkor azt szeretném, hogy a leendő feleségem legyen mellettem, akit valószínűleg az életemnél is jobban fogok szeretni.

2014. júl. 8. 01:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván, mivel fogalmam sincs mi történne utána, anyukámat látnám az utolsó perceimben. Igaz, ő már meghalt, de ha bárkit lehetne látni ő lenne az. Soha ezelőtt és ezután sem fog senki annyira közel kerülni hozzám mint ő, és ha már nélküle kell leélnem az életem, legalább még egyszer láthatnám:) Viszont ez a lehetőség ugyebár kilőve, úgyhogy inkább egyedül lennék, mások fájdalmát én se látnám szívesen.
2014. júl. 15. 18:09
 14/14 anonim válasza:
Mar 2 eve lett kiirva ez a kerdes, de a valaszolokat olvasva, nemelyiknel kicsordult a konnyem.
2016. jún. 13. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!