Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan legyenek céljaim? 17/f

Hogyan legyenek céljaim? 17/f

Figyelt kérdés

Nem vagyok motivált semmi iránt. Magányos vagyok, és szeretnék embereket megismerni, de nem tudom hogyan van erre lehetőségem, mert nincs senki, aki által újabb embereket ismerhetnék meg. Ezen kívül viszont nincs semmi célom, és nem tudom hogyan találjak valamit, ami lefoglal és hasznos számomra.

Minden olyan céltalannak tűnik.

Tudnátok tanácsot adni? Mit kellene tennem? Nem szeretném semmittevéssel leélni az életem, és nyitott vagyok mindenre, ha van valaki akivel csinálhatom és nem egyedül kell.

2014. jún. 9. 09:49
 1/7 anonim ***** válasza:

keress embereket a neten. próbálj ki új dolgokat, hogy megismerd az érdeklődésed.

látogass el egy jótékonysági szervezethez, ott hasznosan, emberek közt tölthetsz időt.

2014. jún. 9. 10:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Először kezd egyedűl,aztán hidd el szép lassan embereket fogsz megismerni általa.Ne akarj nagy lépésekben haladni,hanem több kicsiben.Válassz hobbit,mondjuk fényképezés,vagy strat játékok,ott pl eleve klánokban,vagy szövikben kell lenned,tehát más emberekkel együtt dolgoznod.A virtuális barátokból is lehet olyan akikkel össze tudsz járni.A közös érdeklődés által könnyebben fog menni a kommunikáció is.
2014. jún. 9. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Legyenek rövid távú céljaid először,és olyanok amiket könnyű megvalósítani,hogy adjanak sikerélményt. Pl.,hogy elvégzed az iskolát,vagy,hogy lesz minden napra egy jó cselekedeted,vagy,hogy nyár végéig megismerkedsz két új emberrel,vagy,hogy megváltoztatod a külsőd stb.
2014. jún. 9. 10:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Mozdulj ki.

Biciklizz.

Olvass, legyen nálad mindig könyv.

Menj diákmunkára.

2014. jún. 9. 10:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Interneten ismerkedéssel sajnos az a baj, hogy nagyon messze van akit megismerek legtöbbször.
2014. jún. 9. 10:57
 6/7 anonim ***** válasza:
akkor ismerkedj olyannal, aki közelebb van. ha faluban élsz, akkor kénytelen leszel úgyis városba költözni az egyetem miatt, ismerkedj a környékeden lévő egyetemi városokból valókkal.
2014. jún. 9. 15:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi a hobbid? Milyen dolgok érdekelnek? Mit csinálnál ha a pénz és idő nem lenne akadály?
2014. jún. 9. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!