Építenétek dombházat magatoknak külföldön? Nyaralónak.
Figyelt kérdés
Ilyenre gondoltam, de én úgy csinálnám meg, hogy tényleg ne lehessen észrevenni. Az ürgével is lebontatta az angol tanács, szóval én keresnék valami nagyon mély erdőt legalább 1 órás sétára a legközelebbi buszmegállótól, vonattól, parkolótól, és abban építeném fel, a legsűrűbb bozótban. (esetleg valami mezős területen egy dzsumbujos facsoportba)
Na az a lényeg, hogy én nem tennék rá ekkora ablakokat, hanem inkább bevilágítókat, és sűrűn körbetelepíteném bokrokkal, növényekkel. Telepítenék a tetejére is.
Belülről viszont hasonlóképp nézne ki mint a linkelt ház.
2014. jún. 26. 21:01
1/8 anonim válasza:
Emlékszem hogy fél éve kb egy tucat ilyen kérdést feltettél és ugyanide. Mi a fa..nak írod ki mindig miért nem csinálod meg??!
3/8 A kérdező kommentje:
Hát hogy bármikor kint tudjak lakni külföldön plusz költségek nélkül.
2014. jún. 27. 14:11
4/8 A kérdező kommentje:
Az elég nagy luxus.
2014. jún. 27. 14:11
5/8 anonim válasza:
Tényleg nagyon király ötlet, de tényleg, miért nem csinálod már meg?
6/8 A kérdező kommentje:
Ja meg fogom csak tervezgetem addig és gyűjtöm még a véleményeket, nem nagyon volt rá időm. A saját házam sincs még kész. (a rendes..)
2014. jún. 27. 21:18
7/8 anonim válasza:
DEEEEE MÁÁÁÁÁR 1 ÉVE GYŰJTÖD A VÉLEMÉNYEKET KB????? EBBŐL NEM FOG LENNI SEMMI SEM FOGADOK MÉG 1 ÉV MÚLVA IS ITT GYŰJTÖD A VÉLEMÉNYEIDET!!
8/8 anonim válasza:
Add inkább nekem az árát a...... buckakunyhodét:D
Biztos pénzeszsák vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!