Te mennyire vagy magányos? én nagyon magányos lettem.14/
Figyelt kérdés
2014. jún. 23. 18:54
1/20 anonim válasza:
Én nem vagyok magányos és soha nem is voltam, mindig volt, vagy találtam magamnak társaságot.
2/20 anonim válasza:
én is az voltam, aztán rájöttem egy nagyszerű dologra: ha kikapcsolom a gépet, kimerészkedem az emberek közé, és elkezdek barátkozni velük, nem leszek magányos. Próbáld ki! ;)
5/20 anonim válasza:
A te korodban (nem mintha most valami nagyöreg lennék) én is elég sokszor voltam magányos. Aztán kerestem (és találtam is) társaságokat, barátokat, és minden jobb lett. :) Ha akarsz beszélgetni a problémádról, írj nyugodtan privátot. :) 17/L
6/20 anonim válasza:
Drága kicsi lány...én amióta élek, magányos vagyok. és nem 14 vagyok, hanem jóval több. Nincs semmi esélyem arra, hogy ez megváltozzon, és ez sajnos nem rajtam múlik.
7/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a az utolsó válaszolnak.
2014. jún. 23. 19:35
9/20 anonim válasza:
Mert azt írta, ami neki tetszik ...
10/20 anonim válasza:
Én egészen addig voltam magányos, amíg középiskolás nem lettem. Reméljük nálad is így lesz. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!