1 év alatt 2 szerelmi csalódás is ért (elég komolyak) az elsőtől hetekre elegem lett mindenből, elzárkóztam stb de a második. Fél éve élni sincs kedvem mit kezdjek? 15/f
az a pár hét teljes rosszkedvvel telt el,a vége felé jöttek a mosolyok stb. fél éve meg (egy ismerőssel való beszélgetés alapján) kijött a depresszió (neki orvos mondta hogy abban szenved,nekem nem mondta doki de a tünetek tökre ugyanazok 100%-ig)sokat gondolok pl arra hogy "mi lenne ha innen vagy onnan leugranék" "vagy milyen érzés lenne ha felvágnám az ereimet és szép lassan elvéreznék" tehát sokat gondolok a halálra.
visszatérve a fél éve kijött állapotomra kb 1-2-3 hetente változik az hogy nagyon jó a kedvem röhögök mindenen mint egy idióta stb (a jókedv van 1-3 napig) aztán napokra hetekre élni sincs kedvem.
Mit kezdjek magammal?
bocsi ha zavaros lett.Ja,és a kamaszkorról nem akarok hallani mert beszélgettem a kortársaimmal (1-2 ember aki néha mondjuk havonta egyszer nem szarja le a fejem hanem meghallgat)és tök máshogy vannak.Nekem valahogy más.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!