Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Megéri tovább mindezt csinálni?

Megéri tovább mindezt csinálni?

Figyelt kérdés
sorozatban jönnek a rossz dolgok, és kezelhetetlenné vált minden..otthagytam a sulit, mert a munkával nem fért össze, érzelmi csalódások tömkelege egymás után, akármit tettem egy kapcsolatban semmisem volt jó, talán túlságosan is szeretek!..betegségek sorban..volt egy kapcsolatom külföldre mentünk, jobb remény érdekében, de az ő testvére és éllettársa segitségével és megváltozott minden.. engem munkába menet megtámadtak a négerek mindenféle ok nélkül, nem öltözködök kihivóan, nagyon zárkózott lány vagyok, és mégis..az akkori barátom és családja aztmondták hazudok, magam okoztam a károkat, tőlük is kaptam..később kiderült amsterdamba akartak kirakni, hogy keressek pénzt' nekik..miután hazajöttem zaklattak, ma már nem.. pár hónapja megismertem egy fiút. minden csodás volt, én voltam a legboldogabb lány, mig egy lány benem kavart..a fiú azthitte nem bizok benne és én irok neki egy másik adatlapról, nem hitt nekem, tönkrement minden, megalázott..hazugnak és csalónak hivott és felejtsem el örökre.. pár napja vége lett.. eltökéltem az öngyilkosságot, bár belül remegek de mégis megoldásnak látom..voltam pszihológusnál, de olyan dolgokat hozott felszinre ami miatt mégjobban bezárkóztam és mélyebben a depresszióba estem, egy közeli baráttal beszélgettem a dolgokról akiben megbizok és csak ideig óráig tartott.. napról napra ingerlékenyebb vagyok, szüleimnek úgy szólok ahogy nem kellene de megis bánom s nem győzök bocsánatot kérni.. nem vagyok feltűnési viszketegséges, s nem is sajnáltatom magamat..valaki tud ésszerű választ adni nekem ezekre?! válaszokat köszönöm előre is!

2013. dec. 24. 12:02
 1/5 anonim ***** válasza:

"az akkori barátom és családja aztmondták hazudok, magam okoztam a károkat, tőlük is kaptam..később kiderült amsterdamba akartak kirakni, hogy keressek pénzt' nekik."

Otthagytad már őket?

2013. dec. 24. 23:07
 2/5 anonim ***** válasza:
mert ha megölöd magad,azzal minden helyre jön,igaz? Vagy sajnáltatod magad,és akkor csak ilyen szar lesz,...vagy azt mondod ,hogy oké betelt a pohár b@sssza meg,felálllok elköltözöm,másik munkát találok,újjá építem a szaros életem!és akkor nagy esély van ,hogy szebben fog végződni a jövő karácsonyod!
2013. dec. 25. 11:33
 3/5 A kérdező kommentje:
igen otthagytam őket..
2013. dec. 25. 13:47
 4/5 pelgrim ***** válasza:

„Megéri tovább mindezt csinálni?”

Ezt nem, de ezen lehet váltóztatni. Az öngyilkosság a legrosszabb megoldás, azzal még nagyobb kárt okozol magadnak, szüleidnek pedig nagyon sok fájdalmat. Nem hinném, hogy te azt akarod hogy ők is szenvedjenek miattad.

Mielőtt ismét egy újabb kapcsolatra gondolnál, jó lenne, ha némi lelki erőre, szilárdságra, szilárdabb öntudatra, önbizalomra tennél szert, mert anélkül továbbá is csak olyan emberekkel lesz dolgod, akik kihasználnak, akik nem becsülnek meg, akik nem bíznak meg benned.

Az ilyen emberek nem érdemlik meg hogy szóba állj velük. Szeresd magad, tiszteld és becsüld magad, akkor mások is úgy fognak viselkedni veled szemben. Vedd tudomásul és győződj meg arról, hogy te sokkal értékesebb vagy annál, minthogy ilyen gazemberek külföldre vigyenek rabszolgául.

Ha sikerül ezt megvalósítani, akkor egy idő után azt fogod tapasztalni, hogy olyan emberekkel van dolgod, akik tiszteletben tartanak, megbecsülnek és igazán szeretnek téged.

2013. dec. 25. 15:32
 5/5 A kérdező kommentje:
pelgrim, köszönöm válaszod, sok igazság van benne és érdemes átgondolni mindet!
2013. dec. 26. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!