Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Valaki megmondja hogy mi a...

Valaki megmondja hogy mi a bajom? Hosszú

Figyelt kérdés
12 évesen elkezdtek gúnyolni h milyen kövér vagyok amit először nem hittem el aztán később sehogy se hagyták abba ezért elkeztem magam vagdosni, anyáék vittek pszichológushoz. Megállapították h depressziós vagyok. Anyáék soha nem hiszik el h lehet vmi bajom mindig hárítják. 14 évesen elkezdtem magam hánytatni. Azóta teljesen beleőrűltem!! Nagyon sok barátom volt. Az utcára se szeretek kilépni mert úgy érzem mindenki engem bámul. Akárhányszor a barátaimmal vagyok rosszul érzem magam h ők mennyivel vékonyabbak és boldogabbak. Állandóan sírhatnékom van. A barátaimat konkrétan eltaszítottam magamtól. Próbáltam már öngyilkos lenni nem egyszeer!! Állandóan azt keresem h hogyan lehetnék öngyilkos és milyen módszerrel...pszichológushoz azóta is járok!! Nem tudom h mi a bajom és konkrétan félek magamtól sötétben látom a világot nem találok semmi örömöt!! Valaki mondjom valamit:(
2014. jún. 1. 20:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia írj ha van kedved beszélni talán tudok segíteni. Én is éltem át hasonlókat.
2014. jún. 1. 22:46
 12/13 anonim válasza:
Ha gondolod beszélgessünk privátba, hátha tudok segíteni. Az viszont tényleg fontos, hogy önmagaddal legyél kibékülve, fogadd el magadat olyannak amilyen vagy. Ha vannak rossz tulajdonságaid, azokat lehet kezelni.
2014. jún. 2. 22:48
 13/13 Bukor Peti ***** válasza:
tudok pár tippet adni, hogy hogyan legyen pozitívabb gondolkodásod. ha szeretnéd írj privátot. és légyszi a kérdést is írd le, mert már volt úgy, hogy a privát üzenetnél nem jelent meg a kérdés. köszike :-) 22f
2014. jún. 3. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!