Valaki megmondja hogy mi a bajom? Hosszú
Figyelt kérdés
12 évesen elkezdtek gúnyolni h milyen kövér vagyok amit először nem hittem el aztán később sehogy se hagyták abba ezért elkeztem magam vagdosni, anyáék vittek pszichológushoz. Megállapították h depressziós vagyok. Anyáék soha nem hiszik el h lehet vmi bajom mindig hárítják. 14 évesen elkezdtem magam hánytatni. Azóta teljesen beleőrűltem!! Nagyon sok barátom volt. Az utcára se szeretek kilépni mert úgy érzem mindenki engem bámul. Akárhányszor a barátaimmal vagyok rosszul érzem magam h ők mennyivel vékonyabbak és boldogabbak. Állandóan sírhatnékom van. A barátaimat konkrétan eltaszítottam magamtól. Próbáltam már öngyilkos lenni nem egyszeer!! Állandóan azt keresem h hogyan lehetnék öngyilkos és milyen módszerrel...pszichológushoz azóta is járok!! Nem tudom h mi a bajom és konkrétan félek magamtól sötétben látom a világot nem találok semmi örömöt!! Valaki mondjom valamit:(2014. jún. 1. 20:47
11/13 anonim válasza:
Szia írj ha van kedved beszélni talán tudok segíteni. Én is éltem át hasonlókat.
12/13 anonim válasza:
Ha gondolod beszélgessünk privátba, hátha tudok segíteni. Az viszont tényleg fontos, hogy önmagaddal legyél kibékülve, fogadd el magadat olyannak amilyen vagy. Ha vannak rossz tulajdonságaid, azokat lehet kezelni.
13/13 Bukor Peti válasza:
tudok pár tippet adni, hogy hogyan legyen pozitívabb gondolkodásod. ha szeretnéd írj privátot. és légyszi a kérdést is írd le, mert már volt úgy, hogy a privát üzenetnél nem jelent meg a kérdés. köszike :-) 22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!