Valaki megmondja hogy mi a bajom? Hosszú
Utálod saját magadat. Ez a bajod.
Először saját magaddal kell kibékülnöd. Ha nem tetszik a testsúlyod vagy az alkatod, azt bizonyos mértékig lehet rendszeres testmozgással korrigálni.
A testsúly bizonyos mértékű szerepet játszik az életben, a külsőd nagy részét is ez teszi ki. Vannak olyan férfiak, akik nem rajonganak a vékony lányokért, inkább a +kilókkal rendelkezőket kedvelik.
Kizárólag attól sem lennél boldog, ha elérnél egy kívánt testsúlyt. Szeresd meg magad. Ha magaddal viszonylag rendben vagy, jöhetnek a barátok, és a többi.
Én nem vagyok kövér, de ettől még én sem vagyok boldog. Én sem gondolom az életemet örömtelinek. Na és? Kié az? Legfeljebb egy szűk rétegé. Mindenkinek van valami kínja, de ezért még nem akarják a kukacok között végezni a föld alatt.
"Próbáltam már öngyilkos lenni nem egyszeer!!"
Szimpla figyelemhiányos tini. Aki öngyilkos akar lenni az az is lesz és nem csak probálkozik.
Egyáltalán nem voltam kövér és súlyfelesleg se volt rajtam amióra gúnyolnak azóta viszont csak nő a súlyom.
Nem hinném h figyelemfelkeltésből csinálnám mert mindegyik egy hajszálon múlt ahányszor próbalkoztamm az öngyilkossággal!!
Hány kiló vagy és hány centi magas?
Az anorexiához és hasonló pszichés betegségekhez általában hamis önkép is tartozik, azaz pl. sokkal kövérebbnek látod magad mint valójában vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!