Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Fiúk, van itt közületek olyan...

Fiúk, van itt közületek olyan akinek nem megy a csajozás, és szeretne is tenni valamit ez ellen?

Figyelt kérdés

2014. máj. 21. 17:34
 1/7 anonim ***** válasza:

és van itt olyan, akinek azért nem megy a csajozás mert egyáltalán nem érdekli a dolog, mert meleg? :D

(tuti van ilyen:) amúgy ez csak költői kérdés, tudom hogy vannak/vagytok ilyenek.)

Amúgy kérdező, ez ellen a casanova titkokat akartad nekik bemutatni? AZ nagyon hasznos egy dolog :)

2014. máj. 21. 17:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem pontosan a Casanova titkok,de valami olyasmi..:)
2014. máj. 21. 17:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem megy, pontosabban nem maga a csajozás, hanem az, hogy találjak egy normális lányt, aki agyilag feljebb van mint egy alsó tagozatos általános iskolás, és van annyira igényes, hogy legalább fürdik minden nap.
2014. máj. 21. 17:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem nagyon megy.Rendszeresen lepattintanak, vagy csak barátkozni akarnak.Sokszor még rám se néznek, nem is beszélnek velem :(.Pedig szerintem tök átlagos vagyok.
2014. máj. 21. 17:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Csajozás menne, ha találnék hozzá megfelelő partnert, aki legalább annyit tenne a kapcsolatért amennyit én.

A gond ott van, hogy azt a bizonyos lécet az általam megismert lányok meg se közelítik, én meg nem vagyok hajlandó engedni az elvárásaimból. Még 1 sz@r kapcsolatra nincs szükségem.

2014. máj. 21. 22:21
 6/7 anonim válasza:
100%
nekem se megy.. kész katasztrófa a magánéletem :/
2014. máj. 22. 23:10
 7/7 anonim ***** válasza:
És te majd megmondod a frankót? :D
2014. jún. 13. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!