Mi a lehetőségem az egyedülléten kívül?
33F
Őszintén szólva mindig nem jó egyedül lenni, bár próbálkozom. Szóval lássuk csak, mik a lehetőségeim:
- találkozom hasonló korú alkoholista fazonokkal és iszunk
- találkozom olyan emberekkel, akik barátnak nevezik magukat, közben a tiszteletben tartás legkisebb jele sincs bennük
- online társkeresőzöm, ahol a találkozó esélye közel 0
- exbarátnőkkel csevegek, akiket már rég el kéne felejteni, a kapcsolatot meggyászolni
- maradt néhány ember, akivel szívesen töltöm az időt, de csak havi 1-2-szer találkozunk
- szervezek magamnak programokat, de egyedül nem érzem magam mindig jól
Ti mit csinálnátok a helyemben, hogy jól érezzétek magatok?
Egyet kihagytál:
- önsajnálkozó posztokat írok ki...
Tégy magadért! Vannak hobbijaid? Ideje eljárni valami rendszeres hobbira, ott van társaság is, és jól érzed magad.
Én valami sportot kezdenék el elég komoly célkitűzésekkel. jelenleg is testépítést csinálok, immáron 5 éve, itt jól láthatod elért és kitűzött céljaid, de akár egy futás, vagy úszásban is tudsz célokat kitűzni. Ez lefoglal, heti 4x csinálom, ad egy minden napi rutint, feladatot. Közben ismerkedhetsz, beszélgethetsz.
Exbarátnőket hanyagold.
Próbálj azzal az 1-2 igazi baráttal tölteni több időt, de a havi 2-3 alkalom szerintem abból is elég.
Járj el jógázni, fallabdázni, úszni, meditálni, csoportos túrákra, tenisz tanfolyamra, akármire.
Koszonom a kommenteket, sokat segitetek. Valahogy érzem, hogy a fejlődéshez sok dologgal kell szakıtanom, ami nem kényelmes. Vannak hobbijaim, de olykor magamra kell erőltetnem a motivációt.
Apropó: jóga nem nőknek való? A testepites ramferne, egyelore itthon tornaszom, mivel ugy latom, pont ott a leglassabb a fejlodes, azt sem tudom, hogy alljak neki, nincs tampontom, hogy etkezzek, hogy edzzek, stb. Ezenkivul a zeneles erdekel, de nagyon keves a tanár.
Érdekes, ahogy ezeket leírom, hallom magam, hogy csak a kifogásokat keresem! Na hát akkor irány a holnap, új sikerek felé!
#1: a barátokkal azért nem futunk össze gyakrabban, mert nem keressük egymást gyakrabban, igazából én kicsit tartok attól, hogy mi van, ha nem is vagyok jó társaság? Bar amikor talalkozunk, altalaban jol erezzuk magunkat!
Az excsajjal kapcsolatban igazad van, tul erzelmes vagyok, bar tudom, hogy megprobaltuk sokszor es nem mukodott sokaig.
2. vagyok - tényleg csak a kifogásokat keresed... De a Te életed, tudod, mindenki úgy rontja el a saját életét, ahogy akarja... Ha úgy döntesz, fontos vagy magadnak, átkapcsolod az üzemmódot "öngáncsolás"-ról "önsegítés"-re, és elkezdesz boldog lenni...
Ja, és ne egyedül tornázz, a lényeg épp az, hogy kimozdulj és társaságban légy... Nézd meg a programokat a helyi művházakban, közösségi házakban stb. Van minden, olyan lehetőségek közt élünk, mint soha a történelemben. Nyújtsd ki a kezed..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!