Itt Gyakorikérdéseken miért nem lehet levelezni az emberekkel?
Azokra gondolok, akik nyitottak lennének a beszélgetésre idegenekkel, szóval ha megkérdezem belemennek a levelezésbe. De aztán mégis tök egyoldalúvá válik az egész előbb-utóbb, én irkálok, kérdezgetek, a másik meg kb. semmit se érdeklődik felőlem, vagy maximum visszakérdez néha.
Ennek mi az oka, hogy belemennek, aztán meg ez van?
unatkoznak és kell nekik az elfoglaltság ideig óráig.
"megunja a beszélgetést, főleg, hogy nem is ismeri igazán a másikat, azt se tudja, hogy néz ki, hány éves, rosszabb esetben, hogy fiú egyáltalán, vagy lány."
Pont az lenne a beszélgetés lényege, hogy megismerje a másikat.
"És nem túl bizalmas így, nem?"
Nem kell pin kódot, telefonszámot, lakcímet elárulni, és a többi dologról miért is ne lehetne beszélgetni?
Azert, mert a 10-bol 7 embernel a nagy levelezesben kiderul,h egy bunko, skizofren, es a levelben elkezd mocskolodni.
Egyebkent hogyan kell atallitani, h ne tudjanak privat uzenetet kuldeni?
Onnan, kedves ablak, h egyik levelben erdeklodik, masikban meg az anyadat szidja es azt ecseteli, h trancsirozna fel.
Nem valaszolok privatra, feleslegesen irkalsz, ha akarsz vmit, ird ide.
A tapasztalataim alapján, megpróbálom helyén kezelni a full ismeretlen, anonym személyekkel való kommunikálást. Sajnos itt mindenki azt mond amit akar, így aztán semilyen semélyes jellegűt nem osztok meg senkivel, mondhatni bizalmatlan vagyok. Nekem kell a személyes kontakt ahhoz, hogy megtudjak nyílni bárkinek is, persze ehhez még kell egy bizonyos szimpátia is.
Persze a találkozásra soha nem kerül sor, addigra mindenki talál jobb elfoglaltságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!