Az ilyen emberekkel mit lehet kezdeni?
Kiírnak egy kérdést,hogy annyira egyedül vannak,így fognak meghalni magányosan.Senki sem ér rá,unatkoznak egyedül...blablabla.
Oké,mondom írok nekik,hátha tudunk egymásnak segíteni,nekem is rengeteg időm van,én ráérek.
Amikor már 5 embernek küldöm el az üzenetem,és hetek múlva sem jön válasz,vagy ha jön is,akkor annyi hogy: bocsi de neten nem ismerkedem,meg nem hiszek az ismerkedés ben,nem hiszek az életben,nem csinálok semmit,így fogok meghalni...de nem fogok netenismerkedni,még véletlenül sem,na ez már nagyon idegesítő tud lenni.
Az ilyenek mit várnak? Ha közel lakik akkor max egy óra és máris nem lenne egyedül...de neeem,olyan beszari néhány ember hogy az már hihetetlen.
Aki a segítséget sem képesek elfogadni azokkal mit lehet kezdeni?
(Tudom,nem az én problémám,de én szeretek segíteni másoknak)
Ha írok valakinek akkor sokat írok,érthetően,világosan,értelmesen,nem vagyok tolakodó kicsit sem.Szerintem bárki örülne ha olyat írnék neki amit általában szoktam,ezért is fura hogy nem is reagálnak rá.
Tudom miket szoktak írni,és milyen stílusban,elhiszem hogy azokból már elegük van itt mindenkinek.
A kérdésem azokról szól akik egyedül vannak és itt siránkoznak,simán meglehet itt is ismerni valakit aki hasonló helyzetben van mint ők,de ehelyett falat építenek maguk köré.
"Ha közel lakik akkor max egy óra és máris nem lenne egyedül...de neeem,olyan beszari néhány ember hogy az már hihetetlen."
Azért ne mondd, hogy ez nem furcsa. Valaki kiírja, hogy unatkozik (amit én is utálok), de a te válaszod meg erre az, hogy merre laksz, felmegyek hozzád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!