Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az ilyen emberekkel mit lehet...

Az ilyen emberekkel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Kiírnak egy kérdést,hogy annyira egyedül vannak,így fognak meghalni magányosan.Senki sem ér rá,unatkoznak egyedül...blablabla.

Oké,mondom írok nekik,hátha tudunk egymásnak segíteni,nekem is rengeteg időm van,én ráérek.

Amikor már 5 embernek küldöm el az üzenetem,és hetek múlva sem jön válasz,vagy ha jön is,akkor annyi hogy: bocsi de neten nem ismerkedem,meg nem hiszek az ismerkedés ben,nem hiszek az életben,nem csinálok semmit,így fogok meghalni...de nem fogok netenismerkedni,még véletlenül sem,na ez már nagyon idegesítő tud lenni.

Az ilyenek mit várnak? Ha közel lakik akkor max egy óra és máris nem lenne egyedül...de neeem,olyan beszari néhány ember hogy az már hihetetlen.

Aki a segítséget sem képesek elfogadni azokkal mit lehet kezdeni?

(Tudom,nem az én problémám,de én szeretek segíteni másoknak)

2013. nov. 10. 20:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Ki mondta hogy nem sikerült itt ismerkednem?

90%-ban eljutunk odáig mindig,hogy elérhetőséget cserélünk,és beszélgetünk.Egy lány barátomat is innen ismertem meg.

Csak a kérdésre válaszolj! ;)

2013. nov. 11. 22:33
 12/12 anonim válasza:
Szerintem a válasz az abban rejlik, hogy-ahogy te is írtad-beszarik nagyon:)épp ezért szerintem úgy gondolják, hogy minden jobb annál, mint h nekik kelljen kezdeményezni mások felé és azt remélik, h itt talán majd megnyugtatják őket, h igazából "nem is a te hibád, mindenki bunkó, h nem tud téged elfogadni úgy ahogy vagy", stb. és ezzel úgymond felmentve érzik magukat,bemagyarázzák maguknak, h tulajdonképpen ők már mindent megtettek az ügy érdekében, hogy legyen vkijük és akk lehet panaszkodni, ami azért jóval egyszerűbb, mint ténylegesen cselekedni. Legalábbis én így látom és szerintem elég nagy rálátásom van erre, mert történetesen én is ilyen vagyok(bár nem szoktam ilyeneket kiírni...),amit tudok is magamról, de ettől függetlenül nehéz ezen változtatni. Szerintem sok-sok türelem kell ahhoz, h vki a közelébe férkőzzön egy ilyen emberhez, mert ahogy már írták is, szinte fallal veszik körül magukat.
2013. nov. 12. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!