Az ilyen emberekkel mit lehet kezdeni?
Kiírnak egy kérdést,hogy annyira egyedül vannak,így fognak meghalni magányosan.Senki sem ér rá,unatkoznak egyedül...blablabla.
Oké,mondom írok nekik,hátha tudunk egymásnak segíteni,nekem is rengeteg időm van,én ráérek.
Amikor már 5 embernek küldöm el az üzenetem,és hetek múlva sem jön válasz,vagy ha jön is,akkor annyi hogy: bocsi de neten nem ismerkedem,meg nem hiszek az ismerkedés ben,nem hiszek az életben,nem csinálok semmit,így fogok meghalni...de nem fogok netenismerkedni,még véletlenül sem,na ez már nagyon idegesítő tud lenni.
Az ilyenek mit várnak? Ha közel lakik akkor max egy óra és máris nem lenne egyedül...de neeem,olyan beszari néhány ember hogy az már hihetetlen.
Aki a segítséget sem képesek elfogadni azokkal mit lehet kezdeni?
(Tudom,nem az én problémám,de én szeretek segíteni másoknak)
Ki mondta hogy nem sikerült itt ismerkednem?
90%-ban eljutunk odáig mindig,hogy elérhetőséget cserélünk,és beszélgetünk.Egy lány barátomat is innen ismertem meg.
Csak a kérdésre válaszolj! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!