Milyen ember válik egy ilyen gyerekből?
Hát, a szüleim velem konkrétan jól bántak és normálisan igyekeztek felnevelni, de rajtuk kívül körülbelül mindenki bántott, csúfolt... amit csak akarsz.
Milyen ember lettem? Depressziós, szociális fóbiás, szorongok állandóan és önértékelési zavarom van. Volt már öngyilkossági kísérletem és valószínű, hogy nem az volt az utsó. Igazából azok a dolgok, amiket leírtál az esetek nagy százalékában oda vezetnek, ahol én is vagyok most jelenleg.
Én velem is is bántak/bának
most is a félévi bizim átlaga 4.5 lett semi dicséret csak anyi hogy lehetett volna jobb is . testvérem meg jött haza a kemény 3 as biziével , oh kislányom milyen ügyi voltál
és ez csak 1 példa de 1-2 naponként van ilyen nálunk
az iskolába mindenkivel kedves vagyok , mindenkivel úgy viselkedek ahogy ö is velem , csak annyi hogy néha felidegesedek mindenen és akkor mindenkivel bunkó leszek .
meg egyedül érzem magam de ha nagyon sírhatnékom van akkor oda megyek valamei lány osztálytársamhoz és megölelem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!