Hogyan lesz a 14 éves korában cigis piás bulizós beszólogatós gyerekből,30 éves korára normális ember?
Én inkább azt nem értem sokan miért általánosítják a fiatalokat. Miért kell leírni azt a gyereket, aki 14-16 évesen esetleg dohányzik, bulizik stb., hogy sose lesz belőle normális ember. Miért nem hiszik el sokan, hogy ez csak egy korszak, amit idővel a legtöbben kinőnek.
14-17 éves kormig én is hasonló voltam mint leírtál, annyi különbséggel, hogy én nem szólogattam be senkinek, nem votlam bunkó, de piáltam, dohányoztam, buliztam, futó kapcsolatokban éreztem jól magam, lógtam a suliból, szakadt voltam stb. Vicces, hogy akik akkor lenéztek és úgy gondolták ők nálam többre viszik most ott tartanak, hogy egyik pasitól költöznek a másikhoz, egyik albérletből a másikba, normális munkája nagyon kevésnek van.
Nekem van családom azóta, rendes munkám, lakásom, kocsim és még 30 éves se vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!