Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Vannak itt olyanok akik...

Vannak itt olyanok akik egésznapjukat itt töltik különböző okok miatt?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 13. 13:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Én csak a hétvégéket töltöm itt egész nap, persze nem örülök ennek, csak nincs semmi más amit csináljak, totál magányban élek, nincs kivel elmennem sehova, a hobbim meg olyan, amit nem lehet akármikor csinálni amikor akarom.
2014. ápr. 13. 13:33
 2/8 anonim ***** válasza:

Én itt élem az életem másik felét, barátok barátnő hiányából fakadóan. Itthon szoktam edzeni, tehát ne 100kilós szétfolyt embert képzelj el

21F

2014. ápr. 13. 13:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Én is általában bár régen nem ilyen voltam
2014. ápr. 13. 13:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Én a szabadidőmből szívesen áldozok erre az oldalra, mert sok olyan hasznos tudnivalóval találkozom, amivel máshol nem. Az is jó benne, hogy olyan emberekkel futok össze egy témában, akik hasonlóan vélekednek, mint én. Az szintén fontos számomra, hogy nem azt mondják, amit a csordaszellem megkíván, hanem tényleg leírják az egyéni véleményeket, nincs megfelelési kényszer. Itt lehet barátokra találni, hasonszőrűekkel ismerkedni. Jobb mint a facebook.
2014. ápr. 13. 13:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Aki 100kilos az szétfolyik?
2014. ápr. 13. 14:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Most nem,de nagyon nincs kivel kimozdulnom..s egyedül már nem akaródzik túlságosan...szóval van huszonéves pesti, aki csak úgy csavarogna a városban és pislogna az elkövetkező időkben? :D..(csak egy próba)23N
2014. ápr. 13. 14:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Én csak 18/F vagyok de ha gondolod írj nem átlagos 18 éves vagyok))
2014. ápr. 13. 14:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Amúgy nem rossz ez az oldal. Itt lehet beszélgetni.
2014. ápr. 17. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!