Lányok/Nők szerintetek egy férfi szőrös vagy csupasz legyen különböző helyeken?
Melyik hogyan tetszik?
-arc
-hát
-has
-farszőrzet
-segg
-láb
-kar
-hónalj
-arc: szeretem ha van körszakáll..vannak férfiak akiknek a borosta is jól áll.
- hát: világgá lehet zavarni vele.. csupasz legyen
- has: férfias, és izgató is egyben
- fanszőrzet: férfias ha szőrős, és izgatóbb
- segg: nincs jelentősége, ha csupasz ha szőrős nem zavaró
- láb: csakis szőrösen
- kar: szőrösen férfiasabb
- hónalj: csupaszon, bár ha az se baj ha szőrös, csak legyen mindig tiszta, higiénikus.
24/N
-arc inkabb ac supasz mert nem szeretem ha bok nagyon kipirosodom tole
-hát semmiképp pici nem zavarna amugy
-has igen legyen az,de csak egy csíkba :) ha a mellkas is idetartozik akkor az is legyen szoros az irto szexi
-farszőrzet haaaat minimaliasan olloval levagva
-segg semmiképp
-láb ez termeszetes es alap h szoroa legyen
-kar igen imadom a szoros kezet foleg ha az alkar az
-hónalj ne legyen az.
-arc: csupasz vagy borosta, a szakállat vagy csak a bajuszt nem szeretem
-hát: csupasz
-has -fanszőrzet - mellkas: csupasz, rövidre nyírt, a nagy bozontot nem szeretem
-láb -kar -hónalj: tök mindegy
Arc:jól áll a kevés szakáll,de nem olyan kellemes puszilgatni,csókolgatni egy szőrös arcot!
Hát:ne legyen szőrös!
Has:csupasz..egy csík lehet benne,de vékony.
Fanszőrzet:NE legyen!
Segg:hát ha már kilóg,akkor ciki.
Láb:ha már túl dús,az randa..itt is a csupasz fele hajoljon a dolog.
Kar:egyáltalán ne legyen szőrös,fúj!
Hónalj:ne legyen szőrös,az büdös tud lenni.
Szeretem,ha egy férfi igényes,ápolt.Nem muszáj a szőrrel kifejeznie a férfiasságát!Férfias inkább az,ha tisztálkodik és higiénikus!
ma 22:13 már bocsika, de attól hogy egy férfi szőrös még lehet jó illatú, higiénikus. Nem a csupaszság adja a higiéniát.
Amit te írtál inkább egy gumibabára emlékeztet.
Te véletlenül nem lányt képzeltél el?? Mert csupasz férfi mint a hal, igencsak visszataszító..
Csak megjegyzem: Találkoztam már olyan hímneművel (férfinak nem lehet nevezni) aki mindenhol csupasz volt,még a karját is borotválta. De olyan büdös izzadságszag, és szájszaga volt, hogy az ember 3 lépéssel arrébb ment.. Szóval nem attól lesz valaki higiénikus ha mindenhol csupasz..
Bár ha még csak 14-16 éves vagy akkor érthető ha lányos külsejű fiúkért rajongsz. (mondjuk azokat sem lehet férfinak nevezni)
Köszönöm a válaszaitokat :)
Én úgy vettem észre, hogy olyan 19-20 év feletti Lányok/Nők jobban szeretik ha egy férfi szőrös, persze nem annyira nagyon durván.
Meg végül is nem vagyunk egyformák, kinek mi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!