Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nagyon magányos vagyok. Van...

Nagyon magányos vagyok. Van még valaki, aki hasonló cipőben jár?

Figyelt kérdés

Most jött el a nap, amikor úgy érzem, nem bírom tovább a folyamatos pozitivitást. Másfél éve hirtelen véget ért egy nagyon komoly kapcsolatom, pár hónap alatt sikerült összeraknom magam, és visszatértem a rám egyébként mindig jellemző pozitív életszemlélethez. Sokat mosolygok, nem tartom magam csúnyának, de defektesnek. Nincs sok barátom, de rájuk számíthatok. A szerelemben viszont nagyon szerencsétlen vagyok, pedig járok emberek közé, és a neten is ismerkedem. Többekkel beszélgettem, de a találkozás előtt mindig visszakoztak. Egy éve nem volt semmilyen kapcsolatom, és ma is belefutottam egy link netes srácba, amitől úgy érzem, hogy ez volt az utolsó csepp, nem bírom tovább, vége az optimizmusomnak, mert semmi értelme. Mit csináljak, hogy jobban érezzem magam?

23/L

2014. ápr. 8. 21:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
19-es,de még bőven tehetsz érte te is. :)
2014. ápr. 10. 21:08
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

1.az erőltetett optimizmus nem oldja meg a problémákat, csak eltemeti őket, amíg egyszer csak fel nem robban a lezárt érzelmi kamra.

2.a magánynak nincs köze ahhoz, hogy valaki szépnek tartja magát vagy sem. bár kétség kívül a nők számára ez egy sarkalatos önértékelési kérdés. illetve szerintem köztudott tény, hogy valójában egy nő soha sem elégedett magával, tehát azt a mondatot tekintsük le nem írtnak.

3.egy év az nem sok kapcsolat nélkül, vannak fiúk, akik a te korodban még soha nem rendelkeztek kapcsolattal. valószínűleg kapcsolatfüggő vagy, mint a nők többsége, ezt egy belső hiányérzet, elégedetlenség, menekülés, önértékelési zavar, stb okozza. próbálj meg egyedül is megállni a lábadon, mert amíg ez nem megy, minden kapcsolatod csak magányűzés lesz.

4.szerintem akár csak itt is tudnál rengeteg rendesebb sráccal is ismerkedni, akiknek sokkal rosszabb sorsuk van nálad, viszont valószínűleg őket nem tartanád elég férfiasnak a boldogságodhoz.

5.az x éves férfiak semmivel nem "érettebbek" mint mások, illetve nem törvényszerű, hogy aki idősen egyedül van az nem akar komolyat, aki meg fiatal az csak komolytalan lehet.

viszont azt mindenképpen jól teszed, ha szélesíted a lehetőségek körét, gondolok itt a kiszemeltek korára, magasságára, pénzügyi dolgaira, vagy "férfiasságára" és egyéb tulajdonságaira. a nők nagy része általában túl szűk feltételeket ad meg ahhoz, hogy egy olyan ember megközelíthesse, aki jobb lenne számára, mint akit ő gyakorlatilag keres.

viszont bárkit keresel belső ürességgel, folyamatosan csak fogyasztani akarsz másokat és elvárásokat támasztasz.

2014. ápr. 30. 15:24
 23/23 anonim ***** válasza:

Én is magányos vagyok, de nekem még senkim nem volt, így gondolom azért annyira nem fájdalmas, mint ha lett volna valakim, de így is nagyon rossz. Szeretett, egy ölelés hiányzik a legjobban. Szociális fóbia miatt nem megy az ismerkedés.

26F

2014. szept. 18. 05:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!