Nagyon magányos vagyok. Van még valaki, aki hasonló cipőben jár?
Most jött el a nap, amikor úgy érzem, nem bírom tovább a folyamatos pozitivitást. Másfél éve hirtelen véget ért egy nagyon komoly kapcsolatom, pár hónap alatt sikerült összeraknom magam, és visszatértem a rám egyébként mindig jellemző pozitív életszemlélethez. Sokat mosolygok, nem tartom magam csúnyának, de defektesnek. Nincs sok barátom, de rájuk számíthatok. A szerelemben viszont nagyon szerencsétlen vagyok, pedig járok emberek közé, és a neten is ismerkedem. Többekkel beszélgettem, de a találkozás előtt mindig visszakoztak. Egy éve nem volt semmilyen kapcsolatom, és ma is belefutottam egy link netes srácba, amitől úgy érzem, hogy ez volt az utolsó csepp, nem bírom tovább, vége az optimizmusomnak, mert semmi értelme. Mit csináljak, hogy jobban érezzem magam?
23/L
Köszi a válaszokat!
Bízom benne, hogy jobb lesz, csak most nagyon nehéz, elegem van már az egyedüllétből, és rossz látni, hogy körülöttem mennyi embernek milyen könnyen összejön. Élőben is nyitok, de ott sem járok nagyobb szerencsével.
Köszi!
Én is sokat dolgozom, a munkával nincs is gond, de nekem az emberi kapcsolatok jóval előrébb vannak, mint a karrier. Ilyen vagyok sajnos, nem tudok a melóba temetkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!