Miért jön rám a sírhatnék mostanában?
21 éves fiúkén nekem is hasonló bajom van.
Én régen nagy barátkozó típus voltam és szinte itthon sem voltak, de ahogy teltek az évek, befejeztem a sulit egyik napról a másikra minden kárba veszett.
Én itt az interneten próbálok ismerkedni, néhány barátom van, de semmi több meg 2 haverom akikhez időnként eljárok és ennyi. Én sem megyek sehova, pedig voltam egy jó társaságban akikkel elvoltam de annak is vége lett sajnos.
Nekem sem volt még barátnőm, persze van ennek más oka is ami ellen végre elkezdtem tenni.
Sikerrel, ez legalább ad egy sikerélményt. Munkahelyemen is elvagyogatok de nem a korosztályom így elég pocsékul érzem magam ott, de elvagyok és ez a lényeg.
Sajnos sokáig nekem sem volt kinek kiöntenem a szívem bánatát én magányos vagyok, ez a nagy bajom, vágyom igaz barátokra, szerelemre, de semmi, én is bezárkózva vagyok, talán picit kifogok tudni mozdulni a közeljövőben de ez ritka és érzem hogy megfog ölni a magány pedig nekem lenne mehetnékem mindenfelé, csak ugye nincs kivel.
Én is próbálok tenni ez ellen, itt is ismerkedek 2 lányt már megismertem itt akikkel jóban vagyunk de messze laknak és foglaltak de barátként legalább meghallgatnak.
Ha szeretnél beszélgetni írj nyugodtan privátot, meghallgatlak és megpróbálok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!